Natalka d

Zimní slunovrat

Ahoj!!! Takže první, co řeknu je, že Začínají prázdniny!!!!

Ale to není to o čem bude dnešní článek. 

Dnes si něco řekneme o zimním slunovratu. Takže: Obvykle zimní slunovrat nebo první zimní den bývá 21. prosince letos 22. prosince v 5:20 hodin. V tento den nastává kalendářně první zimní den. Tento den má stejně dlouhý den a stejně dlouhou noc. Kdysi naši předkové tento den slavili jelikož byla polovina zimy už za nimi a měli naději, že by mohli vidět Slunce. Tehdy byly zimy kruté a mrazivé, naši předkové neměli topení a tak si nemohli doma zatopit a byla jim zima. Vy také tento den můžete nějak oslavit jestli chcete. Ale to je jen na vás.

 

Nebo jak všichni říkají první zimní den. Konečně začne zima. Takže si můžete něco zimního vyrobit. Tady máte jedno video, které vám ukáže tip na vyrábění nebo jak jste všichni zvyklí říkat ,,Diy".

 

 

 

Tady máte další tipy, jak si něco vyrobit.

 

A teďka zimní písničky. Takže si můžete poslechnout pár zimních písniček. Dám vám tady zase ty písničky z Youtube. Možná někteří budou kritizovat, protože ne všichni mají různé styly hudby rádi. Tak mě prosím neukamenujte.

 

 

 

 

 …………………..………………………………………………………………………………………………………..

                                                                    Vtipy:

Ptá se mladík slečny: ,, Co vás táhne na hory?" Ona odpoví: ,, Lanovka."

Vnoučata se vrátila z hor domů a povídají: ,,Babičko byli jsme na horách, ale hory jsme neviděli, protože všude byl sníh. 

Tak to je vše. Ahoj!! Krásnou zimu a Vánoce vám přeji. 

 

 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.