Natalka d

Tipy na filmy

Ahojda!!! Nevíte na, co se v televizi dívat, protože nic nedávají? Tak tady vám dám tipy na filmy, které byste si mohli stáhnout. Jsou to filmy, které jsem viděla, takže vám nebudu doporučovat něco hrozného, ale samozřejmě každý má jiný vkus.  Tak tedy nebudu zdržovat a jdeme na to. 


Tankový prapor

Chlapci od 18 let mají povinnou vojnu na dva roky, aby vojnu zvládli myslí na holky a dělají si legraci. Mají přísného šéfa, který na ně křičí kvůli každému nesmyslu. Myslím, že je to dobrý film, je to 15+, ale klidně koukejte už od 13 let jestli jste normální a slušně vychovaní.

http://https://www.fdb.cz/film/tankovy-prapor/obsazeni/2061




Série filmů Marie Terezie

Je to film o životě významné panovnice Marie Terezie. V prvním díle se načerno bude učit, to co se učí muži před tím než budou vládnout, vezme si za muže Františka Štěpána Lotrinského, který dá Francii Lotrinsko, na oplátku dostane Toskánsko. Je to dramatický film. Více o životě arcivévodkyně se dozvíte v filmech. Je to pětidílná série, ale jsou to filmy. Z druhého dílu filmu jste mohli vidět na zámku ve Valticích.

Chcete vědět, kdo koho ve filmové sérii hraje? Tak tady máte odkaz. Třeba Františka Štěpána Lotrinského hraje Vojta Kotek, myslím, že ho ztvárnil dobře.Já teda Vojtu Kotka moc nemusím, ale tohle se mu povedlo.

Filmy jsou 15+, ale pokud zvládnete vidět krev, tak se můžete dívat i dřív,ale mělo by vám být nejméně 12.




Titanik

Je to romantický film o tom, jak jedou lidé na výletní, nepotopitelné lodi,ale loď narazí do ledovce a potápí se. Hlavními postavami jsou dívka Rose a chlapec Jack, který Rose zachrání, aby neumrzla. Více detailů uvidíte ve filmu.

http://https://www.fdb.cz/film/titanic/obsazeni/2107



Muzikál aneb cesty ke štěstí

Studenti herecké konzervatoře jedou na herecký zájezd, kde budou cvičit hrát film Starci na chmelu, ale všem se to nelíbí. Ale cvičí dál, také si zajdou na diskotéku a opijí se. Nakonec, ale film hrát budou a zvládnou to. Dva chlapci, se hádají o roli hlavní postavy a tak si dělají si naschvály, nakonec ten chytřejší ustoupí.

http://https://www.fdb.cz/film/muzikal-aneb-cesty-ke-stesti/obsazeni/13873




Discopříběh

Mladý student studuje na učňáku kominíka a také stejně jako každý adolescent má svůj svět a tak má někdy problémy se svým otcem. Poznává radosti i starosti puberty a dá si s kamarádem sázku, že jeho holka se na něho nevykašle, když ho uvidí v jídelně na učňáku, ale mýlil se a tak podle sázky si šel nechat oholit hlavu dohola. Ve filmu zazní písně Michala Davida. 

https://www.fdb.cz/film/discopribeh/obsazeni/632



Bajkeři

Mladí chlapci hrají počítačové hry a jsou na sociálních sítích. Jenže to se jejich otcům nelíbí a tak musí vyrazit na zájezd na kole, kde poznají lásku a taky závislost na wifi.
https://cdn.xsd.cz/resize/fc6f53b15b7a3da0afc2760bfe0301af_resize=825,464_.jpg?ha



Deník princezny 1 a 2

V první díle hlavní hrdinka Mia se má rozhodnout zda se chce stát princeznou nebo ne. Princeznou se nakonec stane.Je to romantický film. V druhém díle se zase má rozhodnout zda se stane královnou. Královnou se také stane, detaily zjistíte, když se budete dívat na film. Film je americký.

http://https://www.fdb.cz/film/denik-princezny-the-princess-diaries/obsazeni/3166

http://https://www.fdb.cz/film/denik-princezny-2-kralovske-povinnosti-the-princess-diaries-2-royal-engagement/obsazeni/37487



Rafťáci

Další puberťácký film o lásce. Hlavní hrdiny filmu ztvárňují Vojta Kotek a Jiří Mádl. Tentokrát se většina děje odehraje na vodě. Hlavní postavy se jmenují Dan a Filip. Rodiče jim dají na starosti mladšího bratra, který jede s nimi na vodu. Co bude dál zjistíte ve filmu.

http://https://www.fdb.cz/film/raftaci/obsazeni/3979


Arthur

Je to romantický film o chlapci, který je bohatý a má svou chůvu, díky ní má bezstarostný život. Až jeho chůva zemře, tak si musí najít práci, aby se uživil, jenže se chová jako dítě a tak ho všude vyhodí, na konec si najde dobrou práci i holku, kterou miluje.

http://https://www.fdb.cz/film/arthur/obsazeni/6790



Tak to bylo všechno a ahoj!!!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.