Natalka d

Stávka učitelů

Ahoj!!! Tentokrát stávka. Stávka učitelů se uskuteční ve středu kvůli platům. Dle mého názoru stávka nemá význam,protože za prvé můžou bý učitelé rádi za to,co mají,protože nikdy neměli tak vysoké platy jako mají teď a za druhé nemá význam stejně ničeho nedocílí. Ale zase je dobrý,že máme volno a neučíme se. Jaký máte názor nastávku vy můžete říct do komentářů. Vážně jako. Má to smysl stávkovat?

 



 

No zase krátké, nebojte příští článek bude už delší slibuji ahoj.

Komentáře

AnkoVIP(✎ Svet kreslenia a maľova...)

Co já vím, tak se stávkuje i za ten chaos. Nejdříve nebude maturita z matiky, potom bude, pak zas ne, a hele, mohli bychom vrátit maturitní slohové práce učitelům do školy, ať si to opraví sami! Co na tom, že to tak bylo původně a co na tom, že jsme se dohodli, že to bude centrálně všechno opravovat CERMAT? Nebo by třeba nemusela být maturita vůbec, ne?
Ale ty platy taky. Tolik bych měla doslova já, kdybych pracovala na plný úvazek jako dospělý člověk a jako nástupní plat. A docela si umím představit, že práce barmanky a servírky není tak náročná, jako práce učitele. (Než se někdo začne ptát, ano, fakt v té restauraci takhle platí a já si nestěžuji =D)

AnkoTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Adelliss

Má to smysl, jelikož tady podle mě nejde tolik o to KOLIK mají, ale hlavně o to, že vláda prostě NEDODRŽUJE to, co slíbila... To je můj názor... smajl

AdellissTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Directionerka26VIP(♡ Twilight Games ♡)

Na to, co všechno ta práce obnáší, jsou opravdu dost špatně ohodnocení, takže se nedivím, že chtějí stávku. Jen se mi zdá, že jednodenní stávka je celkem slabota, chtělo by to víc. Učitelé jsou sakra potřební a stát by si to měl už konečně uvědomit.

Directionerka26To se mi líbí +3 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.