Natalka d

Rady a tipy,jak si udělat prázdninovou party

Ahoj! Jsou prázdniny. A co by bylo lepšího než si udělat nějakou party? Takže jsem si pro vás nachystala tipy na prázdninovou party. Nemyslím narozeninovou,ale třeba jen tak pro zábavu.

Zvířecí party

Příprava party: Kupte si nanuky,které se jmenují po nějakém zvířeti nebo,jak nějaké zvíře vypadají. Najděte pohádky nebo příběhy o zvířátkách. Najděte zvířecí písničku,kterou si potom pustíte. Můžete si také třeba na chystat nějaké jídlo,které je ze zvířete.

Party: Dejte si nanuky nebo jídlo udělané ze zvířete. Pusťte si příběh nebo pohádku o zvířeti. Zpívejte a tancujte na zvířecí písničku. 


Party her

Příprava party: Najděte hry,které byste si chtěli zahrát.  Pak třeba si nachystejte film nebo komedii o nějaké hře třeba Jumanji. Pak třeba si můžete hravé občerstvení. Co tím myslím ? Udělejte si nějaké jídlo  ve tvaru nějakého obrázku.

Party: Hrajte hry. Pusťte si film nebo komedii,kterou |který jste si nachystali. Pak si udělejte hravé občerstvení a snězte ho.


Historická party

Příprava party: Najděte si téma v historii,na které bude party zaměřena,pak si nachystejte o tom knihy a film a pak si můžete na chystat kvízovou hru. Napište si otázky a odpovědi.

Party: Čtěte si o daném tématu knihy,podívejte se na film a zahrajte si kvízovou hru každý za sebe, jeden bude dávat otázky a daný člověk odpoví,když odpoví napištemuna papír bod,když ne tak nic a pokračuje další hráč. Vyhrává ten,kdo má nejvíce bodů.


Vodní party

Je mnoho způsobů jak ji udělat.

Třeba: Nachystat vodní ovoce a zeleninu a pak na party dát si. Udělat si drink nebo koktejl. Koupat se v bazéně popřípadě ve vaně. Udělat vodní pokusy.


Zmrzlinová party

Dejte si různé druhy zmrzlina nebo zmrzlinový pohár.

 

Pohádková party

(Party je pro nejmenší děti) 

Zahrát si na pohádkové postavy. Kouknout se na pohádku. Udělat pohádkový kvíz. Převléct se do pohádkového kostýmu. Soutěž o nejhezčí kostým.


Existuje ještě mnoho druhů party a já vím,že si s tím poradíte je to jen na vás,jak party bude vypadat tak ahoj.

 



Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.