Natalka d

Jak se zabavit

Ahoj!!! Jsou prázdniny. Čekala jsem, že si je užiju taky si je užívám, ale občas se nudím. Myslela jsem, že nuda nebude, ale někdy přece jenom je? A co vy? Taky to tak máte? Nemusíte se bát, už se nudit nebudete. Protože tu mám pro vás nový článek, kde si ukážeme rady, jak se zabavit. Takže jdeme na to.

1. Party

Skvělá party, takže televize, hry, občerstvení nebo jen stačí být s rodinou a nic nedělat. Je to na vás. Můžete si třeba udělat i nějakou soutěž nebo se naučit nějaké scénky z vašich oblíbených filmů a předvést je. Je to jen na vás, jak si to uděláte.

 

2. Procházka

Projít se, nadýchat se čerstvého vzduchu a být v kondici, když budeme tloustnout. Takže určitě doporučuji. A být venku byste měli být každý den, protože můžete jednoho dne z toho, že budete pořád doma onemocnět. Věřte mi sama to říkám z vlastní zkušenosti.

 

3. Jít nakupovat

Co může být zábavnějšího než nakupování. Prostě se ti líbí tam to oblečení, tak si ho vyzkoušíš a pokud ti bude pohodlné, tak koupíš. Co na tom je? Není to žádná věda. Nebo naopak došlo vám jídlo? Je pravý čas nakoupit abyste nebyli o hladu jelikož budou taky státní svátky a obchody zavřeny.

 

4. Zasportovat

Stejně o Vánocích ztloustneme, tak musíme zhubnout, abychom dobře vypadali přece se nechcete na veřejnosti ztrapnit. A nebo to berte jako váš koníček a budete se skvěle bavit.

 

5. Čtení

Kdo má rád čtení je můj kamarád. Přečíst si můžete cokoliv, je to jedno hlavně, že se zabavíte a zajímá vás to. Třeba nějaká historická knížka nebo nějaký román nebo třeba nějaké zajímavosti. Je to jedno. Mám ráda, tak nějak všechno kromě fantasy, dobrodružství nebo nějakou nudnou učebnici a kromě knih pro malé děti.

 

6. Plánujte dopředu

Jste takový ten plánovací typ? Tak si potřebné věci naplánujte. Budete zabavení, spokojení a budete mít naplánováno. 

 

 

Tak to je vše. Užívejte si Vánoce a ahoj!!!

 

 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.