Myšlenky wiccanky

Můj první comic con

Už tuhle sobotu se chystám s přítelem a kamarády do Prahy na svůj první Comic Con. Mám už připravený kostým ze seriálu Umbrella Academy, postavy jménem Číslo Pět. Pro ty, kdo ten seriál neznají, určitě doporučuji. Je to super a tahle postava je na něm to úplně nejlepší:-)

La Fabrique

Nejsem úplně ten typ, který chodí každou chvíli do klubů na diskotéky a podobné akce. Čas od času ale dostane člověk chuť upustit páru a jít se napít a zatančit si. Mám jen jeden menší problém. Můj přítel podobné akce nesnáší, ale když jdu já, bere jako povinnost jít taky. Když jsem šla naposledy bez něj, měl prý výčitky svědomí. Přitom se mi nic nestalo,…

Fantastická zvířata potřetí

Nebojte, nebudu spoilerovat:-) Jen chci říct, že to bylo naprosto úžasné. Samozřejmě všechny nejvíce zajímalo, jak si povede Mads Mikkelsen v roli Gellerta místo Deppa. Za sebe musím říct, že to zvládl na jedničku. I když nelze říct, který z nich je lepší. Každý hraje jinak a svým způsobem. Dává do toho to, co ho dělá skvělým hercem. Depp umí dát postavě…

Krátké, nebo kratší?

Před pár dny jsem si nechala zkrátit vlasy. Ihned druhý den jsem znovu volala kadeřnici, že chci víc. Najednou mě to nějak chytlo a mám chuť krátit, co si troufnu. Jsem zvědavá, kam až moje odvaha sahá.

Druhý den v nové práci

Po měsíční pauze jsem znovu nastoupila do pracovního procesu. Po dvou dnech jsem vyčerpaná, ale s relativně dobrým pocitem, že něco dělám a neválím se doma. Peníze jsou hold potřeba a to brzké vstávání je malá cena.

Začínám s wiccou

Jsem teprve na začátku cesty a už teď vím, že to nebude lehká cesta. První a jediné pravidlo wiccy zní: Čiň, jak chceš, pokud tím nikomu neškodíš. Ale jak se to dá splnit, když člověk ve své podstatě ubližuje planetě jen svou existenci?