My Pusheen Blog <3

Milý krvavý deníčku..... #2 Velká bolest

Sobota                                                                                                                                                 25.2.2017

Cítím se hrozně naštvaně i hrozně smutně. Před hodinou sem přistihla Alexe,jak se líbá s Chloe(mojí bývalou nejlepší kamarádku). Snažil se mi to vysvětlit,ale nechci slyšet nějakou pitomou upíří výmluvu.Od té doby mi asi dvacetkrát zavolal ale nebrala sem to.Když mi zavolal naposledy zvedla sem to,ale rozhovor vypadal asi takhle:

Alex: Ahoj lásko.
Já: Neříkej mi tak
Alex: Notak!
Já: Uvědomuješ si,co jsi mi udělal?
Alex: Já za to nemůžu,to ona!
Já: Prosímtě,mlč.
Alex: Prosím,nějak to spolu překonáme,náš osud je prožít společnou budoucnost.
Já: Žádná nebude.
Alex: Ale...
Já: Ale? ALE?! JAK SI TO VŮBEC PŘEDSTAVUJEŠ?!!!! SLIBOVAL JSI MI VĚRNOST,KTERÉ JSEM SE NEDOČKALA! TO MI STAČÍ......Nebudeš mi dál ubližovat.
Alex: Uklidni se!
Já: Sbohem...

Celý telefonát jsem se klepala vzteky,ale nepřešlo mě to do teď'.


Pondělí                                                                                                                                                 27.2.2017
Ve škole se na mě Alex usmál,oplatila sem mu to.Šel ke mě,já neodporovala.Vtáhla sem ho do prázdné třídy.Našpulil pusu a blížil se ke mě.Másto abych ho líbala dala sem mu pořádnou facku.Cítila jsem úlevu,i jak moje bledá tvář rudne.Měla sem co dělat abych se nerozkřičela.Když sem odcházela,práskla sem dveřmi takovou silou,že spadly.Pak sem uviděla Chloe.To už sem to nevydržela a rozkřičela se.Tvářila se šokovaně.Pokusila se mě uklidnit ale ž sem to nevydržela a kousla jí.Měla lahodnou krev.Když sem jí pustila,sesypala se na zem.Okamžitěza ní přiběhl Alex.V očích sem mu viděla,že se mě bojí.Zle sem na něj koukla a odešla sem.Z testu sem dostala 4.Aby ne,musela jsem furt myslet na Alexe s Chloe.Zlomila jsem asi pět tužek.Když sem přišla domů,mamka mi řekla,at' si z toho nic nedělám.Já jsem ale vyběhla do pokoje a rozbrečela sem se.





                                                            

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.