My Pusheen Blog <3

MaggiNews

Vítejte u dnešních večerních zpráv.Dnes vám opět povíme pár zajímavých informací.


Pikachu Prezidentem?

Pikachu vyhrál volby! Bude novým prezidentem a pana Mikeše Tajtrlika chytí do pokeballu! Pikachu říká:,,Děkuji všem,co mě volili.Pan Mikeš Tajtrlik zuřil! Zajistím vám víc pokeballů! Zabijeme Mishu! Bude to super!". Pokemon Go bude všude!!! Bude to hrát každý!!! Kdo ne,toho Pikachu chytí do pokeballu! Takže bacha!


Osmrožci v ulicích?


Mohli jste si všimnout,že jám po ulici chodí osmrožci.Vypustil je samotný pan Mikeš Tajtlik aby se pomstil Pikachuovi.Osmrožci jsou však ochočitelní a zvrací duhu! Dají se prodat za miliony korun a jejich maso je léčivé! Pozor! Třetí roh ze zadu způsobuje vážná zranění!


Pusheen kočičky z pradávných dob!

Naše redakce zjistila,že předkové člověka nebyli opice ale pusheen kočičky! První Pusheen na světě se jmenoval KamPusheen a vynalezl stroj na prdy! Nyní v lidlu za 8,90 kč!


Tak to by byl konech dnešních zpráv a páááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.