Crazy Dentist
Hra - Crazy Dentist
Video se načítá
Design Your Shoes
Hra - Design Your Shoes
Video se načítá
Hannah Montana Fun Makeover
Hra - Hannah Montana Fun Makeover
Video se načítá
Chibi Maker
Hra - Chibi Maker
Video se načítá
Royal Wedding
Hra - Royal Wedding
Video se načítá
Elsa Christmas Spa Bath
Hra - Elsa Christmas Spa Bath
Video se načítá
 

My Little Blog

Nová série - Prázdniny #1

Ahojdááá

Jak jste z názvu mohli poznat, jedná se o novou sérii "Prázdniny". Bude to o tom, co dělám a tak. Teď si říkáte :,, Ale mě nezajímá co budeš dělat!" Ne, nebude to jen o tom. Bude to třeba ,že napíšu kde jsem byla a pak co na to říkám. Tadadá! Můžu začít!

Btw: Jestli vás to nebude bavit, tak nebude (snad) vycházet jen tohle.

30.6. Začnu už od vysvědčení. Jsem v 5. třídě a v 1. pololetí jsem měla na mále z matiky, že nudu mít 2, ale tak se nestalo. Měla jsem samé 1. Vím, nuda, ale já jsem v životě na vysvědčení neměla ani jednu 2. Po škole jsme si užívali volna a já šla ke kamarádce. Šli jsme se projít po městě, pak na pizzu a pak jsme venčily deník. Vím, zní to divně ale myslím si že tak polovina z vás ví, co je to Destrukční deník. Jedná se o knížku, kterou musíte ničit. ( Např. Vysprchovat se s ní, vylézt co nejvýše to jde a pak pustit deník dolů, prašť s deníkem o zem a  jiné blbosti) Pak jsem šla domů a spinkat!

1.7. Ráno jsem se vzbudila a šla jsem znovu k té kamarádce. Jeli jsme na pískovnu a tam jsme byli až do 5. Pak jsme šly znovu venčit deník, ale ona s ním den před tím vlezla do sprchy a jak ho tahala po zemi tak 3 stránky se jí úplně roztrhly na žmolky. Pak jsem šla domů. (Omlouvám se, používám pořád pak)

2.7. Ráno jsem se vzbudila a šla jsem znovu k té kamarádce, ale né na návštěvu, protože jsem si u nich zapomněla plavky a uvidíme se až někdy uprostřed července. Pak jsem přišla domů a začala psát tenhle článek. Až se taťka vrátí z práce ,tak pojedeme na chalupu. 

Předběžně napíšu, co budeme dělat, protože pak nebudu mít čas.

3.7. Pojedeme na Kleť

4.7. Dostanu za vízo pennyboard

5.7. ?

6.7. Jedem domů

7.7.-8.7. S kámoškama točíme film .

Pak už snad vyjde nový díl

Tak jo, doufám že se vám nová série líbí, můžete zanechat + nebo odběr a posílejte mi pls nějaké otázky do Asku.


Čuský

Komentáře

Evi Bj.VIP

elíselele: ty jsi trapná, jestli chceš hejtovat tak di někam jinam! Jestli tě to nebaví, tak to nečti, a pak nebuď hnusná

Evi Bj.To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.