Barbie skákačka
Hra - Barbie skákačka
Video se načítá
 

My Little Blog

Malá Povídka

Lenka je obyčejná holka. Bydlí ve městě kde je to divné... Děti se tam navzájem otravují, jsou tam divní lidé a strašně to tam vypadá. Už hodněkrát přemlouvala rodiče, aby se odstěhovali, ale rodiče říkali, že se nemohou odstěhovat, protože táta tam má práci a má vysoký plat. Lenka nemá žádné kamarády. Když se přistěhovali, přišla do školy a sedla si do zadní lavice. Řekla: ,, Ahoj bude se se mnou někdo kamarádit?" Všichni vybuchli smíchy.


Jednou se stalo něco zvláštního... Do města se přistěhovala velmi bohatá rodina. Vybudovala si za městem obrovskou vilu, snad velkou jako hrad. V rodině byla holka Belinda. Byla sama, neměla žádné sourozence. Její rodiče jí koupili všechno na co si vzpomněla. Měla drahý Notebook, tablet, mobil, strašně drahé vybavení v pokoji.

 Chodila do stejné třídy jako Lenka. Když do ní přišla, všichni vybuchli smíchy. Začali po ní řvát:,, Jéé koukejte ne ní! Ona je celá růžová a celá se blejská!!" Belinda se naštvala a začala se koukat po tom, kam by si mohla sednout. Jediné volné místo bylo vedle Lenky. Belinda se opatrně zeptala: ,, Ahoj, ehm no... Mohla bych si no ehm sem ehm sednout?" Lenka kývla hlavou a Belinda měla radost. Po 3 týdnech co se Belinda přistěhovala, se z holek staly nejlepší kamarádky. Chodily spolu ven, hrály si spolu a jednou se Lenka zeptala:,, Beli? Nemohla bych u vás někdy spát? Vím že jsem se s tvými rodiči neviděla ale..." Belinda zajásala:,, Super!! Jasně že můžeš! Maminka mi vše dovolí!" Lenka: ,, Tak se dneska zeptáš? Jestli bych mohla,tak by to bylo z pátka na pondělí. Za školy by jsme šly k vám a v sobotu v 17:00 By si mě mamka vyzvedla." Belinda slíbila že se zeptá.

Druhý den přišla Belinda do školy dobře naladěná. Lenka se jí zeptala:,, Tak co? Můžu?" ,, Jasně že jo! Mamka se ptá jestli bys u nás nechtěla být celý týden." Řekla Belinda. Lenka řekla že se zeptá.

A najednou byl pátek. Holky se doučily a šly k Belindě. Bely mamka je přivítala čokoládovou zmrzlinou. Řekla: ,, Nechtěly by jste jít do bazénu? Leni jestli nemáš plavky, nevadí, půjčíme ti je." Holky chtěly jít a tak šly.  Měli hodně veliký bazén. Byl rozdělen na 3 části. V jedné byl bazén, ve druhé vířivka a ve třetí malý bazén na brouzdání. Holky šly do bazénu velkého. Zkoušely různé kotrmelce, stojky a jiné. Najednou je Bely mamka zavolala z bazénu. Oznámila jim, že na večeří půjdou na pizzu. 

Po večeři šly holky do Belindy pokoje. Měla to tam strašně krásné. Belinda měla strašně velkou postel, na kterou se vešli klidně 3 lidé. Koukaly se na nějaký film a byl čas spaní.



Pokud chcete pokračování. napište koment, dejte + nebo odběr.

Ahoj!




Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.