My Dark Corner ⛤

Zatagovaná?! aneb School tag v podání Helen

Ahoj! 

Tak vás zase vítám po měsíci u dalšího článku. Měsíci...měsíci..ups,trochu se mi ta doba vydávání zvrtla. No nic.  Huh, takže...důvod proč tohle patlám? Gogik01 mě zatagovala do School tagu! Tímto jí moc děkuju. (Sakra proč tady ještě blábolím, když vím, že mi úvody nejdou?) No, takže jdeme na to!

Za otázky patří velké díky uživatelkám Belania333, sophia cookie a Alissa Layla. Díky! A teď už vážně jdeme na to.


  Otázky od Belania333:              

  Propadla jsi někdy? Pokud ne, máš to v plánu? xD    

 Ne, naštěstí nepropadla a opravdu to nemám v plánu.

 Na jakou střední bys chtěla jít (případně na jakou chodíš)?      

 Tak, jelikož mi je teprve 12,tak na žádnou ještě nechodím. A na jakou bych chodit chtěla? Tak to netuším, zatím mám ještě dost času.

Máš v plánu vysokou?                                                                                             


Ano, ráda bych na vysokou. Taky záleží, jestli bych se vůbec dostala :D  Ale ano, v plánu ji mám.



Jakou máš školní tašku/batoh?                                                                                Popisovat to asi nemá cenu, takže sem hodím obrázek. Ten obrázek mi dal zabrat, než jsem ho našla, ale nakonec se to povedlo. Mám totiž strašně ráda černou a líbí se mi v kombinaci s růžovou, tak proto tenhle.                                                                                                                                         

Vybrala jsem ho minulý rok,asi poslední 2 dny před školou ve Sportissimu, takže to bylo fakt narychlo. Každopádně se mi na něm líbí ta kombinace růžové a černé a taky to, že je docela prostorný a lehký. Bohužel ho nosím dost plný a tak prostřední kapsa nevydržela a udělala se v ní zevnitř díra. Avšek tu jsem zašila a je OK =) Ale slouží dobře, protože nosit 12 kg, no posuďte sami.

Použila jsi někdy nějaké Back To School DIY/ life hack? Jaký?
 Ne, tyhle věci nijak nevyužívám. Teda, alespoň ty, kterých je plný internet. Když už, tak si vymýšlím různé  DIY sama a pak je využívám.

Otázky od sophia cookie:                                                                                                                Kolik je vás ve třídě?                                                                                                       Je nás 27. Když budeme počítat i naši třídní, tak 28.  Momentálně jsme nejméně početná třída v naší škole na 2. stupni. Letos totiž vyšla třída s 15 žáky,což bylo nejmíň a tak předali štafetu nám :D



Máš všechny pomůcky v penále? XD 

Ne. Třeba lepidlo, které tam má spoustu lidí,já mám vždy pohozeno kdesi na dně tašky v první kapse,takže ho pak soustavně hledám. Důvodem toho by mohl být můj strašný penál. Ne,že bych neměla ráda koně,ale ačkoliv má 3 kapsy,tak do něj pomalu nic nenacpete. No,výhodu vidím v tom,že nemusím zase celý penál přehrabovat,když hledám pastelky.  Pokud si myslíte,že máte ten nejhorší penál,tak vás vyvedu z omylu. No a tak to dopadá, když máte jeden a ten samý penál od 3. třídy...

    

Přesně tohle lepidlo se válí kdesi v hlubinách mé tašky...

Máš ráda matematiku?

Myslím, že tohle byl jeden z faktů z mého článku. Ne, nemám. I když jak co. Třeba geometrii ráda mám, ale aritmetiku? Ne, ne a ještě jednou ne. S ní kamarádky nebudeme.


Jaký předmět ti jde nejvíce a který nejméně? 

Berme to bez výchov a vaření (u kterého se mi málem povedlo podpálit kuchyňku, ale o tom možná jindy). V tom případě mi nejvíce jde AJ a nejméně fyzika. Tu prostě mému tupému mozku nevysvětlíte. Ale nakonec jsem i z ní měla 1,díky tátovi. Protože narvat do mě celou kapitolu elektřina zvládne jenom on. (No jo,tatínek elektrikář. =D)

Zdobíš si sešity?

Na tohle mám velice jednoduchou a prostou odpověď. Ne. 


Navíc v mém případě a to budu asi jediná, ale mně se takové ty sešity s mapou líbí sami o sobě. =D (No jo,Helen je úchyl na sešity xD)

Otázky od Alissa Layla:

Tešíš sa do školy?

Ne! Zbourat! (Ale Helen,byla by jsi hloupá! I když to jsi vlastně pořád.) Třeba na mou nejlepší kamarádku a kamaráda se těším. Ale na učení ne. I když...Angličtinu mám ráda, takže na tu se taky těším. Ale jinak fakt ne. Já do toho blázince jménem základní škola nechci!


Chodíš do školskej jedálne? Ak áno, ako vám varia?

Ano, chodím. No takhle...Jako nevaří tam zase tak špatně, pokud pomineme polévky. Ty se s prominutím nedají jíst. Výběr máme (asi jako většina škol) ze 2 jídel, ale občas si nemůžu vybrat, protože obě jídla já nejím. Jsem totiž dost vybíravý člověk. No, takže to pak dopadne tak, že si vezmu peněženku a jdu do blízkého bufetu.

 

Tak tohle je mé oblíbené jídlo ze školní jídelny. Řecký salát s černými olivami a balkánským sýrem.


Aké sú tvoje obľúbené predmety?

Já proti většině nic nemám, ale k oblíbeným patří již zmiňovaná angličtina, výtvarka, zeměpis, děják a baví mě i čeština, ale ta učitelka, co na ni máme, tak ta mi zrovna dvakrát nesedla. 



A aké zase nemáš rada?

Fyziku a matematiku. Můj mozek (Teda - jestli vůbec nějaký mám...) totiž fyziku nechce jaksi vstřebat. A matika? Jako geometrie je fajn,ale aritmetika mě fakt nebaví.


Akú najväčšiu blbosť vaša trieda urobila?

Ježiš, těch by bylo...Největší blbostí ale bude vytopení školy. V šatnách celého 2. stupně bylo díky nám 15 centimetrů vody :D Neptejte se,jak se nám to povedlo =D


Akých máte účiteľov?

Tak nějak různě. Někteří vám sednou, jiní ne. Vesměs jsou to ale většinou ti hodní.


Do koľkej triedy pôjdeš?

Už jsem myslela, že se nikdo nezeptá xD Půjdu do 7.třídy základní školy. To znamená, že je mi 12. No, moc na to nevypadám. Mentálně jsou mi totiž tak asi 4 roky.

Mno a to by bylo asi všechno. Nebylo to nic originálního,vím a ani trochu kvalitního a celkem se stydím za to, že to vůbec vydávám. No, slib je slib a měl by se dodržet. Takže já doufám,že se vám třeba tahle patlanice alespoň trochu líbila. 

Mějte se hezky, užívejte života a možná zase někdy u něčeho dalšího. Ahoj.



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.