My Dolphin Show 2
Hra - My Dolphin Show 2
Video se načítá
Cute Pet Hospital
Hra - Cute Pet Hospital
Video se načítá
Squares 2
Hra - Squares 2
Video se načítá
Bella's Wedding Cake
Hra - Bella's Wedding Cake
Video se načítá
Crazy Dentist
Hra - Crazy Dentist
Video se načítá
Operate Now Eye Surgery
Hra - Operate Now Eye Surgery
Video se načítá
Basket Ball A New Challenge
Hra - Basket Ball A New Challenge
Video se načítá
Chain Reaction
Hra - Chain Reaction
Video se načítá
 

MUSTACHE

Chtějí být zajímaví. Takhle si mrzačí tělo

POZOR.TENTO ČLÁNEK JE JEN PRO

SILNÉ OSOBNOSTI!!


Tetování oka

 Tetování oka nejenže je možné, ale dokonce už se provádí docela dlouhou dobu, nějakých dva tisíce let. Dříve se tak nepříliš úspěšně pokoušeli léčit nejrůznější oční vady, které jsou dnes odstranitelné lékařskými zákroky. Vybraní šílenci si ale oči tetují z estetických důvodů.


Jizvení

Některým lidem už nestačí pouhé tetování. Baží po intenzivnějším zážitku, kterým je jizvení. Nejrůznější ornamenty a symboly si tak do těla doslova vyryjí. Podle těch, kteří tuto nehezkou proceduru podstoupili, to nebolí o moc více než tetování.


3D implantáty

Takzvané trojrozměrné implantáty jsou předměty, které si implantujete pod kůži s tím cílem, aby z ní vystupovaly. Nejprve se implantují menší předměty, které mají za cíl roztáhnout kůži, aby se tam vešly stále větší kousky. 



Korzetový piersing

Jedním z nejnovějších trendů, který se docela rozšířil i u nás, jsou korzetové piercingy. Prostě si do dvou sloupců na zádech necháte napíchat množství piercingů a pak jimi protáhnete šňůrku.



Značkování

Jedná se o jednu z nejbolestnějších procedur tělesných modifikací. Značkuje se do běla rozžhaveným železem, přičemž výsledky viditelné na kůži nejsou ničím jiným než popáleninami třetího stupně.



Tělesné zavěšení

Nejprve je třeba nechat si napíchat piercingy, které potom poslouží jako úchytky lanek, jimiž se na určitou dobu zavěsíte. Prý se u toho dobře medituje či co.



Rozdělení jazyka

Jednou z novinek je rozpůlení jazyka na dvě části. Pochopitelně ne zcela, ale do určité vzdálenosti do špičky. Poté by mělo být s trochou tréninku možné oddělenými částmi hýbat nezávisle na sobě a dát třeba jednu přes druhou.


Co ti přijde jako nejhnusnější?Svěř se v 

komentářích!ILOVED


Komentáře

gogik01(Pro ukecané lidi)

Mě přijde nejhnusnější všechno ale je to jejich problém.
V africe zase mimnům rozseknou ret a daj jim tam talíř aby ho mohly mít i v dospělosti protože to je prej nějáký znak krásy nebo tak něco

gogik01To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.