Musa-blok

Konec

Ahoj.Vítám Vás u tohoto blogu a tento blog bude o mém konci.Vidím, že Vás můj blog nějak nezaujal, tak jsem se rozhodla, že ho smažu.Některým to udělá radost (asi všem).No a aby to nebylo jen tak, že si ho smažu, tak jsem se rozhodla, že když překročíte hranici plusek, tak ho smažu.Aspon uvidím zájem o to at ho zruším.Tak kdo souhlasí at dá +.

Komentáře

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Ach jo, proč si všechny začínající blogerky myslí, že budou mít po vydání 1. článku úspěch? To bys musela psát články a ne tři věty, ve kterých nás žádáš o plus. Pluska si člověk musí zasloužit a upřímně mi řekni, za to ty bys chtěla plus? Podívej se na jiné známé a slavné blogerky, jejich články mají několik odstavců dejme tomu o 15 větách. Píší o určitém tématu, o které toho hodně ví, umí se o tom rozepsat a chtějí nějak poradit čtenářům díky vlastní zkušenosti a obohatit je o vlastní zážitky nebo poznatky. Přidají k tomu nějaký obrázek, odkaz či video a hned je krásný článek na světě. A přitom mnohdy to netrvá déle než 2 hodiny napsání dobrého článku. Ovšem ty tvoje věty ti zaberou tak 5 minut, takže nečekej, že budeš mít nějak extra plusek, když článku věnuješ tak málo času, práce i energie. Zkus psát delší články o jednom daném tématu a nebo opravdu na nějakou dobu zkonči. Třeba půl roku nic nepiš, inspiruj se jinými blogy a článkami a pak zkus znovu psát. Články pak budou možná na větší úrovni.

Promiň, jestli jsem tě mým komentářem příliš nepotěšila, ale píšu to od srdce a chci ti poradit, abys byla jednou dobrá blogerka. A správná blogerka píše pro radost, ne pro pluska. Já jsem asi prvního půl roku psaní dostávala minimum plusek, ale psala jsem, protože mě to bavilo a pořád píšu ze stejného důvodu. To díky tomu lidi čtou rádi mé články.

Neohlížej se tolik na čtenáře a piš to, co tě baví. Ovšem přidej tvým článkům nějaký řád, estetiku, délku... tohle se opravdu za článek považovat nedá.

SagkaTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Elishabeta: Děkuji, wow, tohle jsem nečekala. Ano, komentáře píšu od srdce, ráda pomáhám mladším holkám, které ještě nemají ve psaní blogu tolik zkušeností. Jsem ráda, že se to alespoň někomu líbí, když už jsem si dala s tímto komentářem tolik práce a věnovala jsem mu mnoho času a nezbývá než doufat, že to pochopí i vařečka a můj komentář jí pomůže zlepšit její blog smajl

SagkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ElishabetaVIP(MAYBE IN ANOTHER LIFE)

Sagka: Mě příjdeš hodně něčím odlišná v komentářích. Vždycky vše čitelně napíšeš, a myslím že ti hodně záleží na ostatních. Nikdo jiný tolik nepíše, protože řekne jenom " Hmm" Ale ani se nesnaží to tomu člověku vysvětlit. Popravdě i já budu patřit ke končícím ale někdy to přijít muselo. Já myslím že bys Sagku měla poslechnout. Vždycky to píše od srdce a celým čistým vyjádřením vše vyřeší. Narozdíl od tebe sagko já neumím psát komentáře ale ty.. Ty to umíš s vysvětlováním fakticky skvěle! Možná tenhle komentář neměl smysl a ani jsem ho neměla smát ale co.

ElishabetaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ElishabetaVIP(MAYBE IN ANOTHER LIFE)

nekonči. Vždycky se najde šance. Né každému se s blogem daří, ale ty.. Ty to můžeš dotáhnout do konce skutečně! Můžeš být dobrá. Ale to bys musela věřit sama v sebe! Jenže někdy věříš ostatním at' skončíš. Kdyby ses do toho doopravdy vžila, věděla bys jak na to. Jenže když končíš tak asi pomoc nepotřebuješ.

ElishabetaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.