Můj malý blog

"Internetové přátelství"

Je mi 13, jsem brunetka, milá, přátelská, občas trochu sebestředná. Hledám kluka, který bude milý, upřímný, mohl by mít rád kočky. Máme jich plno. To je vše smajl Vaše Karolína.

Huff, doufám že jsem ten inzerát na seznamku napsala správně, oddychla si Karolína když už konečně měla za sebou vymýšlení popisu své osoby. Teď už jí zbývalo jen čekat než někdo odepíše...
,,Kar! Večeře je na stole!" Zavolala mě máma ke stolu.
Po večeři se koukla na internet, jestli náhodou někdo neodepsal. A hele! Dvě nepřečtené zprávy! Myslela jsem že proděravím svým skokem nahoru strop, jaká to byla výška!

V první zprávě bylo jen obyčejné ahoj... Ale v té druhé, lemované růžovým rámečkem stálo; Vypadáš jako hezká holka, jsem ze stejného kraje jak ty, uvidíme jestli si budeme rozumět! A kočky mám moc rád smajl"

Někdo kdo má rád kočky? A je z mého kraje? No ježkovy zraky, já asi budu mít kluka! Teď už jen jak si dostat jeho náklonnost. Sednu k počítači a vyhledávám "jak sbalit kluka přes internet". Když se zaškolím, rychle hupnu pod peřinu a spokojeně usínám, s domněnkou, že všechno bude dobrý.

Po škole rychle usednu k počítači, nepozdravím rodiče, neudělám úkoly. Jakoby teď nebylo nic důležitějšího. Najede na stránku, a co nevidí? Pět nepřečtených zpráv! Že by ji ten kluk fakt chtěl? Z tohoto pomyšlení jí roztál mozek...

Rychle mu odepsala; Ahooj, vypadáš jako fajn kluk. Určitě pokecáme. Jsi krásný :3 Zatím ahoj!

Najela si na youtube, našla nějakou super písničku, jelikož na stránkách typu; jak sbalit kluka atd. Se psalo že při poslechu hudby bude vášnivá, snadno ho sbalí. Když překlikla na seznamku, ten kluk jí už odepsal. Pomyslela si že ten kluk ji fakt chce, na tom internetu je snad pořád. Odepsal jí že včera byli na koních, že by jsme tam měli zajet. Že je to tam prý super.

Shodou okolností Karolína zítra ke koním jede, musejí bydlet někdo vedle sebe. Karolína je tak šťastná, že začne v náručí mačkat svoji kočku. Rychle mu odepíše že tam jednou zítra, aniž by si uvědomila jaké následky to může mít.


Na večeři přijde trochu později, což mámu znepokojí. Karolína jen vesele dělá, jako by nic. Ani ji nepřekvapuje, že si máma jejího divného chování nevšimne. Vždyť chodí usmátá od ucha k uchu!


Ráno rychle sbalí batoh, a vyráží ke koním! Spolu se sestrou, která je o rok mladší než ona, si vyjdou do přírody, dají si piknik a v klidu si povykládají bez rodičů.


Když dojdou na místo, rozběhnou se po pláni k jejich nejoblíbenějšímu koni, pohladí ho. Zajezdí si na koních. Když se vydovádí, dojdou k piknikovému koši, a co v něm Karolína nevidí? Je tam nějaký papírek. S rozbušeným srdcem ho rozevře. Je tam od Honzy pro Karolínu. On je tady? Chce se se mnou setkat? Začne se potit, ale čte dál. Nadšením je jí písmenka rozmazávají. Dočte se, že když půjde směrem k lesu uvidí mě, ale že musí jít sama.


Sestra se jí zeptá co to je, ale Karolína ji ignoruje, je zaslepená láskou. Rozběhne se k lesu, sestra za ní, ale Karolína ji okřikne ať chvilku počká že si musí odskočit.


Přiběhne k lesu, ale nikoho nevidí.. Že by se jí schoval? Náhle začne být ostražitá. Uslyší kroky, obrátí se, a uvidí nejméně padesátiletého chlapa... Lekne se, upadne.


Probudí se u někoho cizího, v zaneřáděném domě bez střechy. Nad ní se skloní ten chlap. Plivne na ni, a osloví ji; Šla*ko, probuď se! Nebo tě zabiju! Já to myslím vážně! Dá ji silnou facku přes tvář. Poté mu dojde že se nepředstavil. ,,Jsem ten tvůj honzík, abys věděla! A Honzík na tebe nebude hodný pokud ho nebudeš poslouchat! Rozumíš? Nedokázala jsem odpovědět, bála jsem se. Bušelo mi srdce, v duchy jsem se modlila; je to jen zlý sen! Je to jen zlý sen!


Vrazil mi ještě jednu facku, ta byla tak silná, že jsem zase omdlela. Dál si nic nepamatuji.

Epilog;


Teď jsem zrovna v nemocnici, na rizikovém těhotenství. Ano, jsem těhotná, a to v třinácti. Není to příjemné, a to vůbec, doufám že stejnou chybu neuděláte i vy.


Ještě že toho chlapa našli, znásilnil už prý přes pět holek. Teď bude mít doživotí. Já jsem ráda že jsem neumřela...


Komentáře

zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.