Můj B.L.O.G

Top 5 her s kamarády na táboře

Ayia!


Tábor, škola v přírodě, přestávka... a vy s kámoškou nemáte co dělat... No, tak tady máte záchranu. 



Innuendo bingo... prostě challenge s vodičkou

Budete potřebovat:

Lidi

Přístup k internetu

Vodu

Ručníky... hodně ručníků

Toto jsme zkoušeli. A musím říct toto: chtěla jsme holky přiškrtit. Ale zábava to fakt byla.

Podle mě to znáte - potřebujete uklidit pokoj zbývá vám jen jedno - podlaha. Něco se vám na ní nezdá. Co uděláte?... Správná odpověď je = pozvěte přátele, najděte si don't laugh challenge, naplňte si pusu vodou a pustíte to! Můžete klidně i nějakou tu komedii. Hraje se o to, kdo vydrží déle a nevyprskne tu vodu všude okolo.Počkejte asi tak 5 minut a výsledek - ta podlaha bude mokrá... a by to budete muset v tom kolektivním záchvatu smíchu uklízet. Já jsem si to fakt užila a klidně bych si to zopakovala. 




Tichá pošta

Budete potřebovat:

Lidi

Skvěle se to hraje se sluchátky

Odzkoušeno. I se sluchátky. Tichá pošta je prostě tichá pošta. Sedíte v kruhu a jeden člověk si vymyslí větu a říká to tomu druhému, ten třetímu... zajímavé je, že ve sluchátkách to není tak dobře slyšet. Takže stačí, aby někteří šly za dveře a ten první nemusí ani šeptat. Sluchátka se vyměňují... no, dopadlo to hodně kuriózně, to musím uznat.




7 sekund

Budete potřebovat:

Představivost

Stopky ( nebo umět počítat do 7 )

Je to jednoduché. Vymyslete komukoliv ten nejšílenější úkol. O ten dotyčný to musí zvládnou za 7 sekund.

A pokud byste nevěděli úkoly - video.




Hádej kdo!

Budete potřebovat:

Lepicí papír ( můžete, nemusíte )

Jste nejlépe ve dvojci. Vymyslete tomu druhému, kdo bude on/a ( třeba Jaromír Jágr . On/a to zase vymyslí vám ( vy třeba budete Sněhurka ). Poté budete dělat normální rozhovor, jakože váš kamarád je opravdu Jaromír Jágr a budete se od něj dozvídat, kdo vlastně jste. Rozhodně je to šílené.




Překážková dráha

Budete potřebovat:

Nějaký volný prostor, kde si můžete dělat, co chcete

Představivost

Šátek ( nebo klidně ponožku )

Zavažte oběti oči a v místnosti udělejte tu nejšílenější překážkovou dráhu na světě. Pak už jen zkuste nebohou oběť dostát přes dráhu pomocí navigování, řvaní a totálního beznaděje... horší je pak ta oběť... nám se totiž stalo, že se oběť vyplazila až pod katedru místo toho, aby zastavila... a nejhorší je pak zjistit, že před vámi nic nebylo a vy jste celou dobu šli prázdným prostorem. 





Jestli chcete něco podobného, je to jen na vás.

Namárië.

Komentáře

CelestiaVIP(Retardované RPG a zbytek ...)

A CCTAT hraje "trochu" dobarvenou šátkovanou.
Potřebujeme
•Toma
•šátky
•Holky (Celestia Celest Tia)
Holky si na ocasy přivážou šátky a rozběhnou se. Tom je pak musí chytit. Jenže s jeho OBROVSKÝMI křídly to prostě nejde. Furt o ně zakopává atd. A když nechytí ani jednu holku do 10 minut, tak ho holky svážou těma šátkama. A pak ho nechají svázanýho dokud se nerozhodne. Jednou takhle ležel 3 dny v kusesmajl(to vymyslela Celestiasmajl)

CelestiaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

LadySeiss(Píšeme povídky a příběhy)

Já miluju hoňku ve tmě smajl zní to úchylně, ale není to tak jak to zní.
Jsem jednou byla na rodinném setkání a hráli jsme tam se sestřenkou a bratránkem hoňku ve tmě. Sranda je, že si klidně dřepnete doprostřed místnosti a nikdo vás nevidí. No, já jsem si u toho sice rozrazila ucho a přes něj i díru do hlavy, ale mám z tama dobré vzpomínky smajl

LadySeissTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

peanut(MIJUJEME PONÍKY a KONÍKY)

Díky za tipy!smajl A u tý překážkový dráhy....... Jednou jsem to šla a furt na mě řvaly, já měnila strany, šla pozpátku, něco přeskakovala...... Takto asi deset minutsmajl. No a když jsem došla k cíli (kamarádky postel -byly jsme u ní v pokoji) a já si sundala šátek, tak jsem zjistila, že tam žádný překážky nebyly xD. A to 1. v jednu chvíli jsme hráli každou chvíli ve třídě.... No co k tomu říct smajl. Učitelé byli nadšenísmajlsmajlsmajlsmajlsmajl.

peanutTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Sice jsem neznala jenom to první, ale super.

Ohledně sluchátek, hrajeme ještě tzv. sluchátkovou challange. Jeden má sluchátka a druhý se ho ptá, prostě nějaká otázka. A ten, co má sluchátka musí odpovědět. Je to celkem sranda, když ten člověk se sluchátky netuší, na co se ho ten předchozí ptal. Jednou jsem se takhle kamarádky ptala na jednoho kluka a ona mi odpověděla, že by pejskaři neměli nechávat své psy volně pobíhat po parku xD smajl

SagkaTo se mi líbí +7 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.