Bella Pony Hairstyle
Hra - Bella Pony Hairstyle
Video se načítá
Snow Queen Scene Maker
Hra - Snow Queen Scene Maker
Video se načítá
Cyclomaniacs Epic
Hra - Cyclomaniacs Epic
Video se načítá
Theme Hotel
Hra - Theme Hotel
Video se načítá
Fireboy and Watergirl ep. 1
Hra - Fireboy and Watergirl ep. 1
Video se načítá
 

Můj B.L.O.G

Reakce na videa. - What O_O?

Ayia!


Máme tu další reakční video ( protože strašně momentálně letí ). No... tak proč ho neudělat? Jdeme na to.



A první tu je... Ug Ug ug, já mám doma skútr.

- Eh.....eh....( potlačí nával zoufalství ). Ne, první video. Já na tohle nemám... Lezeme do Googlu... Bohnice, kontakty... Ano, Mám číslo na Psychiatrickou léčebnu. A pokud mi nevěříte, tak je to 284 016 111. Dýchej, dýchej ( ještě že v době vyrábění tohoto článku byla Maki sama doma ). Tak tedy začneme, ano? Ano?

" Bam... bam...Já mám doma postel.... bam...bam... ( začne řvát smíchy ne celý barák ). Tak tohle nene.

To je jako legální?! Je to fakt česky? Co to pili? Ale asi jsou strašně nadšeni... A já zděšena. 1:59 - 2:01 je vidět, že jsou nejspíš při vědomí a dělají to úmyslně ( tam paní vzadu ).




Jdeme na další český joutube


- No coment..................................................................... Mám asi hodně velkou fantazii. A on to udělal fakt dokonale. Co jsem to právě viděla. Ale musím říct jedno. Tohoto jůtubera už delší dobu znám a musím říct, že dělá libový remixi. Rozhodně doporučuji se podívat na další.



Parodie nadevše... a tady doslova

- Pokud umíte anglicky, tak pochopíte. Ale ok. Co to jako má být, fakt nevím. Ale já jsem málem chcípla smíchy. Podle mě by se našli lidé, kteří by to udělali. A krásně to vystihuje dnešní dobu xD.



VAROVÁNÍ!!! NEDÍVEJTE SE NA TO! ZA ŠOK SI MŮŽETE SAMI!

- Já vás varovala. Fakt varovala. Co to je?! Holky tohle zapnuly na vaření... Ne. Už ne! To i omalovánky jsou lepší. Dit na to se nedá koukat! To je můj spolužák ( stejný výška a... tlustost. Ale nechodím do třídy s fialovým hrochem, jasný? Jen s bagrem a jednorožcem ). Tímhle by se dalo mučit. Já.. omylem to pustí... NÉÉÉÉÉ.... zakucká se, dostane infarkt a svalí se na zem.



Tohle nebylo myšleno vážně, že ne O_O?

- Já tě ani nemám ráda, ani tě nenesnáším. Hrála už v nějakém filmu? Blondýnku s IQ 40 umí hrát až MOC dobře ( má to už od přírody, no ). Ale minimálně ten název: "Pink rap" se jako hodí. Nebo si snad představíte pod tímto názvem něco jiného? Ale... potřebuji po dnešku psychiatra.




Jolanda komentuje GTA V


- Můžu se zeptat? Kdo si s tímhle dával práci?! Ale povedlo se mu to. A to hodně. Já bych jí jako komentátorku dala, a vy xD?



Samozřejmě i VY mi můžete cokoliv poslat a tím Makinu oddělat.

Jestli chcete něco podobného, je to jen na vás.

Namárië

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.