Můj B.L.O.G

Nejšílenější soudní procesy 3.

Ayia!


Konečně tu máme nový a poslední díl z této serie. Enjoy.



Kauza koťátko v mikrovlnné troubě

- Tento případ podle mě většina z vás zná. Paní dala kotě do mikrovlnky a od té doby je tam napsáno nesušit koťata v mikrovlnné troubě. Zajímavé je na tom ovšem jedna malá drobnost.

° Panička prý potřebovala svojí kočku co nejrychleji usušit ( byli venku, pršelo ) a zastrčila jí tam. Hned po té se tam začal objevovat kouř a zvířátko nesnášelo pobyt v mikrovlnce dobře ( jak by taky ne -_- ). Panička poté prý zažalovala výrobce o náhradu škody, takže...

° Mi řekněte, kdo by sakra dával kočku do mikrovlnky? WTF? A víte co - ta paní dostala peníze.

° Jenže... znáte pohádky. Ano, dámy a jednorožci, tento snad nejslavnější případ je výmysl.

O-O. Můžete mi říct, kdo by si vymýšlel toto? Kotě do trouby? Lidé fakt nejsou normální. Ale klid, hlavně že se koťátku nic nestalo ( stejně - no coment ).





Toto se opravdu stalo

- Eh... ve středověku žili taky velice zajímavý lidé. Až moc.

  Kdysi dávno snědli myši část úrody. Co udělali lidé? Ano, vzali myši, posadili je před soud, dali jim advokáta a začali kauzu: "Myši zločinně snědly a svévolně zničili ječmen".

   Já si nedělám srandu. To se fakt stalo. Advokát byl Bartholomew Chassenée, známý jako obhájce zvířat ( podle soudy totiž ta zvířata byla až moc vychytralá a soud se nemohl spokojit s normální verdiktem ).

  Co udělal advokát? Začal mluvit o délce a obtížnosti cesty, kterou museli myši ve vážné hrozbě podstoupit, jak museli čelit svým smrtelným nepřítelům koček, které každý jejich krok sledovali... A ono to fakt zabralo.

Protože soud nemohl přimět vesničany, aby drželi své kočky doma, případ skončil.





Pivař zažaloval Budweiser.. za velice zajímavou věc

- Rok 1991. Obyčejný pivovar, pohoda. Když tu se Richard Overton rozhodl zažalovat firmu Anheuser-Busch, výrobce Budweiseru, o 10000 dolarů. Proč? ( varování: pokud nechcete dostat infarkt, přeskočte tento fakt ). Prý totiž utrpěl duševní újmu a finanční ztrátu, protože při pití piva se nenaplnila jeho naděje na krásou ženu v reklamách Budweiser ( měl pít coca-colu - pak by potkat Santu ). 

Žaloba byla ovšem zamítnutá ( překvapivě ).




No coment

- Zloděj šel a rozhodl se oloupit kolemjdoucího. Když tu ho uviděl taxikář a rozhodl se jednat.

Opatrně přijel ke zloději a přimáčkl ho svým autem ke zdi, čímž celou situaci zachránil.

A jak to skončilo? Zloděj šel před soud... a dostal odškodnění 740 000 KČ. Ano, máte pravdu. No logic.





Nikdy nejděte garáží... nikdy

- A máme tu dalšího zloděje. Majitel byl na dovolené a Terrence Dickson z Pensylvánie se rozhodl vyloupit dům. Neposlechl ovšem Makinu a vzal to kudy? Áno, garáží. Jenže, zámek se porouchal, dveře zaklapli...

A on musel zůstat 8 dní v garáži jen o Pepsi a psích granulích. Majitelé se asi hodně divili, koho to našli. A podle mě ještě víc, že mu nakonec museli zaplatit za způsobenou duševní újmu.

Podle mě to nevylo z tohohle.. ale protože musel pít Pepsi. Nebyla tam coca-cola a on dostal takovou úzkost a byl tak na pokraji zhroucení, že... chudák majitel. Bych tomu zloději jednu vrazila. 





Co je podle vás nejstupidnější?

Jestli chcete něco podobného, je to jen na vás.

Namárië.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.