Ms. Pacman
Hra - Ms. Pacman
Video se načítá
Slither.io
Hra - Slither.io
Video se načítá
Goodgame Fashion
Hra - Goodgame Fashion
Video se načítá
Monkey Go Happy Stage 339
Hra - Monkey Go Happy Stage 339
Video se načítá
Cleo de Nile Hairstyles
Hra - Cleo de Nile Hairstyles
Video se načítá
Cleaning up the Mess
Hra - Cleaning up the Mess
Video se načítá
 

Můj B.L.O.G

Magical - část 9.

Ayia!


  Dívky procházeli školou v doprovodu ředitelky. Ale neměli tu být lidé? Kde jsou všichni? Vyšli schody a zaťukali na ředitelnu. "Dále." U okna stál profesor Quizhig. Přikývl."Tak začneme."


  "Jsou lidé v pořádku?", ozvala se ředitelka. Přikývl. "Neměli by si nic pamatovat. Jak neměli si pamatovat?" Ředitelka Týnu zastavil. "To tě nemusí zajímat." Najednou se učitel chytil křesla a začal se držet hlavy. I přes všechno úsilí spadl. Týna se jen sladce usmála. "Mluvte. Ela je někde v portálu, raptoři se mohou každou chvíli vrátit a vy si tu s námi hrajete. Mluvte, nebo se stane něco horšího." Podívali se na sebe. Quizhig se postavil zpátky na nohy a ředitelka začala: "Existují druhy magie. Dobré a zlé. Vy jste se právě setkali z opakem té vaší. To je všechno?" Lenka šťouchla do Alex. Potichu. Ředitelka pokračovala: "Ta normální se dělí na několik desítek částí. Ohnivou, vodní, ledovou, vzdušní, elektrickou, léčebnou, přírodní, základní ( nebo také morfální ), temnou.... je jich mnoho. Mohou se také promíchat. A vy magii ovládáte. Ovšem jak jsem říkala, poté je tu ještě ta zlá. Od temné se hodně liší. Narozdíl od ní je zvrácená. A tu je potřeba zastavit. Jen vás 9 jí může zastavit. Sami to nezvládneme. "9? Ela taky jí taky ovládá?" Učitel přikývne. "Možná i tu nejsilnější ze všech. Lenka prokoulí očima. "Z neznámého důvodu mi to připomíná trochu Percyho Jacksona. A jako tam se budete muset utkat se svým protějškem. Ale už jděte. Týně řekneme instrukce. Je vidět, že to ....zvládá. Tak běžte! Ale né přes park. Tam to může být hlídané" 

 

   Ředitelka si povzdychla. "Myslíš, že to zvládnou? Prosím tě. Když zvládnou opisovat při hodině... neboj."

 


   Lenka s Týnou a Leonou vyběhli před školu. "Přidejte holky.... holky?" Za nimi nikdo nestál. "Týno!" Ani ta tam nebyla. A Leona už vůbec. Najednou jí něco chytilo za ruce. "Vytáhněte jí!" Během vteřiny seděla na nějakém dřevěném vozíčku na střeše školy. Byli tam všichni. "Vítejte na palubě letu 666. Příjemnou zábavu. Let? Než se stačila na něco zeptat, vozítko se rozjelo. "Počkat, stůjte, římsa" Žuch. Vozídlo se roztříštilo na kusy. Nina se na Alex tázavě podívala. "Really?" Pokrčila rameny. "Hele, nějako to musíme udělat. A mám fakt náladu Taře rozbít hubu. Když to nejde po zemi...." Nina se usmála."Tak budeme spolupracovat."


  "Takže to máme tak. Musíme se dostat z bodu A do bodu B a nemáme ani čim. Co navrhujete? Liano, jdi sem." Liana na ně zamávala. "Hele a co tímhle?" Za ní stály obří dřevěné sáně ozdobené kytičkami a s krásnými ornamenty. Nina myslela, že bude zvracet. Moc nemusela ozdoby. Ale vozidlo to bylo perfektní. "Tohle je tvoje práce, že jo?" Přikývla. "Ok. Funkční vozítko máme. A jak dál?" Věra se přihlásila. "Napadlo mě, že kdybychom jeli dostatečně vysoko, tak bych dokázala vykouzlit vodu, Saša by jí zmrazila a někdo ze zadu by jí zase vypařil." Alex na ní zírala. "Já nechápat ale být to dobrý nápad. A pohon? Někdo by mě i tu vodu rozmrazit. Chce to... co to říkala o rozdělení magie? Neovládá tu někdo oheň?" Leona se podívala na Lenku a Alex. "Já myslím, že mi tři to zvládneme." Alex už chtěla něco namítnout. Ovšem jedinou, kdo tu neměl co na práci, byla Nina ( Týna si mezitím telepaticky povídala s ředitelkou ). "Nino..." Ta jí přerušila.  "Kamufláž," a vzala si na sebe kapuci. Všichni přikývli."Takže... jedem."


"3...2...1!" Vozídko se odrazilo ze střechy. Ukázalo se, že Leona ovládá vzdušnou magii. Vozídko letělo jakoby nic. Všechno šlo jak po másle. Pak se ozvala Týna: "Počkat, počkat. Vám je vážně víc jak 500 a jste sourozenci? Holky, říďa a učitel jsou dvoujčata! Počkat, že jím to nemám říkat... ehm. Ok, končím." Všichni se na Týnu podívali. "Okruh opravdu hlídají monstra a... hele, to vzadu je co?" Alex čekala raptory. Nebo nějaké draky. Ale tohle ne Drozdi. Statisíce drozdů. Miliony drozdů. Ve škole se o tom učily. A tohle se řítilo na ně."Holky držte se." Alex natáhla ruce a vozítko najednou extrémě zrychlilo. Jedu si pro tebe, Elo. Snad jsi v pořádku. Ela ovšem měla horší problémy než hejno drozdů a raptorů... 



Jestli chcete něco podobného, je to jen na vás.

Namárië.


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.