Můj B.L.O.G

Magical - část 2.

Ayia!


Letáčky

Přišla na hodinu včas. Učil je profesor Quizhig, vysoký, hubený, úzkostlivý člověk v brýlích, kterému bylo přes 30. Měli dějepis. Seděla s Alex. Rozhlédla se. Ve třídě bylo pouze 8 holek, ona a její kamarádky. Proto drželi spolu. Ve předu byli Věra s Lenkou, za nimi jejich sestra Sára s Leonou ( prostřední řada stejně jako Věra s Leonkou, 3 lavice ), u okna 4 řada sama Liana, 3 lavice Nina. Zapomněla na někoho? Nemohla myslet. Nina jí dělala starosti. Naštěstí přišla v čas. A s někým. Byla středně vysoká, hubená a mělo dlouhé hnědé vlasy. Vypadala mile. Už jí někde viděla. Jen... kde.

 - Učitel Quizhig. Šílená příjmení jsou tu na denním pořádku.


Hodina skončila. Chtěla se co nejdřív seznámit. Přece jen další holka ve třídě byla spása. Plány se ovšem rozplynuli. Zepředu k ní přišel Petr s papíry. Začal mluvit : "Já, ehm... Sorry. Příště pomůžu, no. Na naší třídu nezbylo. Ale už jsem je vytiskl a rozdal. A tohle je holkám", a podal jí je. V očích mu bylo vidět, že to myslí vážně. Ela je převzala a dala ostatním holkám. V 17:50 u okraje města. Měli přijít dříve a pomoc. Zajímavé. Ale co. Na dnešek nic nemá a máma bude ráda, řekla si a začala se chystat na další hodinu. 

 - Třída.


Jejich město bylo malé. I proto bylo snadné se dostat na okraj. Ela si vzala autobus. Cesta jí trvala jen 5 minut. Někoho si všimla při výstupu. Knížka. To se nedalo splést. Zamávala na Lenku a spolu na druhou stranu silnice. Lenka zrovna četla nejnovější díl Harryho Pottera. A ta když se začte... Na druhé straně už čekali ostatní. Seznamovali se s tou novou. Bylo docela chladno a proto měli na sobě mikiny, tedy až na Sáru. Té prý zima nebyla.

 - Východ před budovu.

Skupina vyšla na cestu k určenému místu. Za pár minut tam byli. Budova byla tmavá a kamenná. Ve předu byl vchod. Bez dveří. Proč zrovna tady? No, nesuď knihu podle obalu. Alespoň nebudou sami. Kluci jim mají pomoc ( hlavně podle ředitelky ). Vešli dovnitř. Bylo to tu tmavě a byli tu slyšet různé zvuky. Najednou se ozvala Věra. "Ehm. Holky. Nemá tu někdo být" ? Něco se ozvalo. Všichni se otočili. Tak tahle budova má dveře. Ty za nimi zaklapli a obklopila je tma.



Jestli chcete něco podobného, je to jen na vás.

Namárië.


Komentáře

LadySeiss(Píšeme povídky a příběhy)

Příběhové pěkné, ale zase pár drobných chyb. Jestli můžu...
Minule jsem ti radila dobře, piš ve wordu. Pomůže ti to hlavně s gramatikou a hodně věcí se tam i naučíš. S kontextem ti to sice nepomůže, ale to se časem naučíš. Někdy se mi zdá, jako bys zapomněla slovo. A někdy mě některé věty matou, jakoby nebyly dodělané. A někdy píšeš některé věty zase moc zbytečně. Třeba: Té prý zima nebyla.
Podle mě tam ta věta vůbec nemusela být, ale to je na tobě. Taky se na začátku odstavce dělá mezera. Tři nebo čtyři kliky na mezerník tomu neuškodí, ale naopak tomu přidá na vzhledu.
A ještě ty obrázky mezi tím... jako dělej si, co chceš, to je mi fuk, ale jen že by to vypadlo líp, kdyby byly třeba až pod článkem. Takhle to vypadá jako nějaký článek do novin a trochu to mate.
Jinak se mi to líbí a dělej si, co chceš, jen jsem ti chtěla poradit. Jestli nestojíš o mou kritiku, klidně mi to napiš, ale myslím si, že příběh to má dobrý, tak proč nepopracovat i na vnějšku? smajl

LadySeissTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

AkalikVIP(Girl´s Dream)

Magdík:
Eror..... Jop. Dostala jsem se tam.

Milá Magdí.
1) Na word ti totálně ---------. Není na něj spoleh. Tady si to uděláš a hotovo. Nope. Ale vím, že to myslíš dobře.
2) Věta: " Té prý zima nebyla " Sice tak důležitá není. Ale něco to bude znamenat. A já vím děj. Takže tak.
3) Odstavce. A já si to ještě říkala. Napiš je tam. Sorry.
4) Neboj. Obrázky tam pořád nebudou. Ale tak představit učitele a třídu. Potom o ní budete vědět. Takže obrázky nebudou třeba.
5) Řeknu to tamhle. Včera byli a budou důvody. Moc jsem nestíhala. Ale plánuji si to pojmenovat, takže to opravím.
A SLIBUJI, ŽE SI TO PO SOBĚ BUDU ČÍST. Prostě včera spěch, dneska spěch, předevčírem spěch. Uf. Naštěstí příští týden = celkem 9 dní prázdnin ( 2 víkendy ).
6) Fakt sorry, čas, bod 5. A zevnějšek bude.
7) Jinak tohle fakt zabere čas. Klidně mi to napiš do zpráv. Zlepším, ale už mi psát nemusíš smajl.

A beru si to smajl. Konec zprávy.

AkalikTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.