Winx Club Fashion
Hra - Winx Club Fashion
Video se načítá
Pony Game
Hra - Pony Game
Video se načítá
Jump Off
Hra - Jump Off
Video se načítá
Horseland Dress Up
Hra - Horseland Dress Up
Video se načítá
My Little Pony Dress Up
Hra - My Little Pony Dress Up
Video se načítá
 

Můj B.L.O.G

JAM - Tuna otázek od eli

 Ayia!


Je  tu slibovaný ( já to slibovala ? ) JAM ( Just Ask Me ). Jdeme na to.

Varování: Budou 2 hodně dlouhé díly. Jestli chcete nějaké dopřidat, dodržte toto:

Max sedm vět - Pokud víc, tak vím, že vás to nezajímá a o takových lidích si myslím, že jsou debilové. Vy samozřejmě nejste a ráda na to odpovím. Ale pro příště. Mám toho moc a tohle je dlouhé. Jen dva lidi a na ostatní se nedostane. Ale ráda na to odpovím.


No a jelikož jich je hodně, tak vezmu jednou osobu za druhou. A dnes od Eli.


Otázky od ela ( eli )


Tvé oblíbené jídlo? 

- Ehm... hm... asi. Klidně jich sním celé balení. Mám je moc ráda. Až moc. Proto je raději jím jen občas. Jsou moš chutné. Proto jsem včera jedny koupila. A jednu snědla. Ups.

 


Máš ráda jednorožce?

- Já a ráda? Jeden tu vedle mě sedí! Hlavně miluji naší třídní hymnu PFUDOR. Pink fluffy unicorns dancing on rainbows. Unicorn for ever... Moc angličtiny sorry. Jednorožci! Jednorožci všude.




Co by jsi dělala kdyby jsi zjistila,že jsi těhotná?

- Ok. Dáme si to do pořádku. Šla něco sníst ( celá Maki ). Dýchala bych. Mrkala. Šla bych. Mluvila bych. Přemýšlela bych. Možná bych to vstřebala.  Řekla to mámě? Asi nějak tak.




Názor na Mishovi Šílenosti?

- ( Nadechne se ). Mám  článek a názor na jednu jeho písničku. Mladší děti, zacpěte si uši ( až za chvíli ). Jinak asi takhle jako je na obrázku. Krásně to vystihuje.



Sleduješ Tvoje tvář má známý hlas?

- Pokud je tam něco normálního... Jinak se na televizi moc nedívám. Ale není zas tak špatná. Češi to umí rozbalit.... Nebo spíš roztančit a rozezpívat. Tuc tuc jé ( raději si ty uši přece jenom zacpěte, aby jste nedostali infarkt z mého zpěvu ).



Věříš v nadpřirozeno?

- Asi se jdu zeptat Chatzyho... nebo raději ne. Je mi jedno, jestli existuje ( spíš ne ). Já ho mám ráda. Žiji nadpřirozeně a jsem nadpřirozená ( a mám skupinu nadpřirozeno ). Můžu o něm klidně povídat. Je to něco jako tennis. A můj názor nezměníte ( i jednorožci jsou nadpřirození.... a já jsem jednorožec ).



Jezdit autem nebo jít pěšky? 

- Ehm. Auto nemám. A do Ameriky kvůli němu nepojedu. Rozhodně kolo. Je to volnější. A z auto se mi dělá špatně ( jsem i zvracela ). A kolo mám ( jen zavřené a nevím, kde jsou klíče ). Takže co mám, to beru.



Škola nebo volno?

No. Jak se to vezme. Volno se důležité a potřebujeme ho. Ale učili vás o Africe? Hladomor, vyzáblé děti bez rodičů, 50% děti, otroci, chudoba, nemoc.... A to protože nemají na vzdělání a nemají školu. Takže tak. Volno. Ale zase ve škole můžu sledovat.



Sleduješ kauzu kolem Bubleology?

- ( Začne děla něco, co už hodně nedělala ) Přemýšlím.... To je něco s tou barvou. Jo, to je ono. Já ho nepiji. A moc se mi nechce. Ale nijak moc nesleduji. Ale sleduji. Já sleduji všechno.... Počkat. Ono se to čte Bubleology? Aha. Ok. Tak sem raději dám náramek. Ten není jedlí a nikdo ho neřeší ( protože nehřeší ).




Názor na českou youtube scénu?

- Oni něco provedli? Udělali nějakou scénu? ( Leze ke strýčkovi Googlovi ). Aha. Jo jako youtubery. Ano. Ráda. Můj seznam: MenT, Gejmr, Pedro, House Box a sem tam i jiné. Poslední dobou i Gogo ( dívám se hlavně na Let's playe ).



Pes nebo kočka?

- Já mám doma místo psa, kocoura šíleného. A kdo tomu nevěří, ať si kroutí hlavou. Můj polštářek, milášek, kocourek, Jožin, zlobidlo.... Prostě Jogo ala Cappucino ( nějak tak ). Mám kočky ráda. Ale fanatik nejsem. Psi jsou super a já mám zvířata ráda. Ale kdybych si měla vybrat.... Kočkomilka jsem a mám Joga ráda.

 - TO NENÍ ON.



Tvá oblíbená barva? 

- ( Pomalu vrtí hlavou ). To není možné. Nejtěžší otázka na konec. ( Pomalu jí zvedne ). Žlutá. Asi žlutá. Mám ráda barvy a tahle se mi prostě líbí. Je veselá ( barva byla veselá a šla si na vandr. Facepalm ). Ale tak proč ne. Jo a prý že tohle je žlutá ( ty plavky, ne rámeček ). Já tam vidím zelenou. A tak moc unavená nejsem. Jinak mám ráda žlutou.



Jestli chcete něco podobného, jo to na vás.

Namárië. 

Komentáře

Locika11(Knížko - maniaci)

Kolik je 7+ růžový jednorožce?
Proč jahody neplavou?
Jaká je tvá nejlepší Pusheen?
Jak nikdy NECHCEŠ vypadat?
Nejvíc ňuňu obrázek na netu?
Tvůj nejoblíbenější článek ode mě(#noego)?

Locika11To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.