Můj B.L.O.G

Barrondov aneb. Dokončeno!

Ayia!


Tentokrát jsme nedala hned publikovat. Tak si to vezmeme VŠECHNO OD ZAČÁTKU, JO?

Odkud mě napadl tento článek? Mám inspiraci od Kovyho a kofi. Ale o městu může napsat každý, ne?



Barrandov
Barrandov je v Praze. Ale rozhodně ne v centru. Odtamtud je to asi 20 minut. Si asi říkáte: Nějaký zapadákov, co? Ne ne xD. Jo a na tu šipku se nedívejte. Vydíte ten dům blízko toho stromu úplně vpravo? Tam bydlím. V šestém patře. A škola je hned asi 15 metrů dolů po kopci ( Nevýhoda - Pokud si něco zapomenete doma a porouchal se vám výtah jako mě tuhle v neděly a i kus pondělí, tak jste v háji. Musíte totiž vyjít celý ten strmý kopec s báglem na zádech, nebo spíš vysprintovat a hurá do 6 patra ).

Jinak tu máme bazén, obchod hned za rohem, drogerii, 2 školy, 4 školky, cukrárnu, květinářství, sportovní halu... Nestačí? 15 minut odsud - kino, obchod, restaurace ( to máme i u nas spolu s boulingem, ), metro, tramvaje, autobusy... všechno pro přežití. A fakt je to tam hezké. Jsou tam stromy, zeleň a hned vedle - Prokopské údolí, což je les, 4 hřiště, několik sportovišť, jezera, skály... No, špatné to není, ne xD?




Studio barrandov

- Říká vám to něco? Znáte Tři oříšky pro Popelku, Amadeus, Mission Impossible ( plus i Mission Impossible 4 ) , Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň a také i Princ Kaspián, Vetřelec vs. Predátor.... tak aby bylo jasno. Tohle VŠECHNO se natáčelo v studiu které je podle některých to nejlepší na světě ( já jsem dokonce byla i v místnosti, kde se ve filmu Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň odehrávala scéna s vlky u vodopádu ). Dneska je tam dokonce i muzeum s kostými a ROZHODNĚ, to tam není špatný. Ale Barrandov je známý ještě větším zlem...




TV Barrandov 

Ano. Podle mě toto znáte. Ne? Tak tady máte menší videjko. Přetočte si to na tu část s televizí...

Máte to? Přežili jste to? Bohužel toto tu opravdu je. A řeknu vám to takhle. V životě jsem ještě nikdy ten kanál nezapnula a nedívala se na něj minimálně 5 sekund. Rodačka nejsem a zabíjet si svůj zdravý rozum nepotřebuji ( jsem z Turnova, Bitch*s. A přestěhovala jsem se 2 krát po barrandově. Na nějaký debil*í program vám se*u a tečka. Tv Barrandov = O___O ). Ale existuje i něco HORŠÍHO než Tv Barrandov.




Naše škola Zš a Mš Barrandov 

Je tu i škola remízek a školky, kam by patřila většina spolužáků. http://www.zsbarr.cz - Toto jsou naše stránky. Už to slyším. A zeptala ses? Ha. Ředitelka to řekla jasně - Dělejte naší škole dobrou pověst. A tohle je reklama ( pro ty blbější - víte mojí třídu a víte popis mého vzhledu. No tak. A klidně si mě vyřízněte přes https://ctrlv.cz a pošlete. Dovoluji vám to. Ale jen pro ty chytřejší, ok? ). Pěkná, ne?



Videa a komentáře k nim na závěr

1) Jútúb je prostě všude

- Barrandov, milá komunita... WTH JE TOHLE? Chudáci. Ale jde o televizi, já jsem normální.


2) Počasí z roku 2009

- Proč se mi jen zdá, že to nemají v hlavě v pořádku. Ale dost bylo televize... nebo ne?


3) Babiš je všude... stejně jako TV Barrandov

- A co se stane, když setkají dohromady? No... ok. Nemám zvuk, ale něco mi říká, že video. Vznikne video. 


4) Pokud nevíte, co je to tramvaj

- Jinak na tom obrázku za tou tramvají je mini pizzerie... Přímo u zastávky... Výhoda, co xD? A v okolí je ještě jedna. A doprava zdarma ( máme to sem velice blízko ).


5) Naše hřiště, škola... prostě mučírna xD.

1) Vidíte to kolečko? Víte proč nemám ráda teplo? Když začne být teplo... běžíme 2 kolečka okolo hřiště..

2) Vidíte tu ženu v bílé bundě? To je naše ředitelka. A druhá třída, holky, já mají na tělocvik. Ale je dobrá.



                              Y                                  

Jestli chcete něco podobného, je to jen na vás.

Namárië.


Komentáře

AkalikVIP(Girl´s Dream)

Micka je kočka:
Počkat, počkat, počkat -
Zš a mš barrandov? Praha 5? 6 třída.
To mi chceš jako říct, že se známe smajl ( minimálně od vidění ) ?!
OMG. (klikni pro editaci)

AkalikTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

AkalikVIP(Girl´s Dream)

Renáta01:
Já vědět, kde být tvůj JigglyPuff. Já tě rozflákat, rozmetat a rozmlátit a lízátko. A ty bydlet někde u mě xD? Protože já zavřít vchod ve své skříně smajl ( si to přeložte xD ).

AkalikTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.