Míchanice všeho druhu

Zájezd do Londýna-1.část (vyprávění)

Ahojky,tak jsem zpátky z Anglie!!!

Jak jsem slíbila,tak bude vyprávění a fotky.Vyprávění rozkouskuji na dvě-tři části a poslední část budou fotky,takže dohromady budou tři,nebo čtyři části.


1.den


Celý první den jsme strávili v autobuse.Ve dvě odpoledne jsme nasedli,asi v půl šesté ráno jsme dojeli k eurotunelu,kde nám kontrolovali pasy a kolem osmé už jsme byli v Londýně.Z celé cesty jsem prospala asi čtyři a půl hodiny.


2.den


Kousek už jsem vlastně popsala,ale teď dál.Prošli jsme se po Londýně (viděli jsme nultý poledník a další věci,které už si nepamatuju xD) a koupili jsme si výborné oříšky v karamelu.Celý den mi byla hrozná zima!Večer jsme se ubytovali u rodin.V autě jsme si popovídali anglicky a zjistili jsme,že paní,u které jsme ubytovaní má dvě kočky,syna,dceru a tříměsíční vnouče.Náš pokoj byl malinký a byli tam dvě palandy,které se hrozně kývaly.K večeři byly těstoviny s rajčatovou omáčkou (mňaminka :-D).


Tak to byly první dva dny,doufám,že vás vyprávění zaujalo a přečtete si i další články a hlavně se potom podíváte na fotky :-)

Komentáře

T erka

Jeeeee ty se máš.Já jsem taky měla jet teď v pondělí,ale mamka mě nepustí kvůli té Paříži smajlsmajlsmajl

T erkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.