Michalovo barevná izolepa

Tajemství černého jednorožce #2 Dvojčata

Tuto sérii budu vydávat občas i na HPD abyste o nic nepřišly.

Dorazili na místo v sedm hodin večer. všichni vystoupili z auta. Michelle vystoupila z auta společně s mamkou a taťkou. Vyšli směrem ke dveřím domu tety Jane, Zazvonili na zvonek, Dveře se otevřely a ze dveří vykoukla hlava malého bratrance Jacka. Bylo mu asi sedm. Jack zavolal tetu Jane: "Mamí už jsou tady!" "Jo Jo už jdu" ozvalo se z domu. Byl to hlas tety. Po chvíli přišla měla na rukou kuchyňské chňapky a byla cítit jablečným koláčem. "Ahoj, Kde máte Lisie?" (Teta Jane tak říkala Lise) Taťka vysvětlil: "Nechtěla jet s náma říkala, že se jí nikam nechce jet tak jsme jí nechtěli nic nutit a sehnali jsme jí hlídání." "Aha Tak to je dobře, cesta sem je strašná." teta pokračovala: "Mimochodem jak dlouho tu zůstaváte? Je už pozdě." "Zítra odjíždíme" řekla mamka. "Tak pojďte dál právě jsem dopekla jablečný koláč." Michelle vždy chutnaly její koláče, i když zde byla jen dvakrát, Napoprvé si to ani pořádně nepamatovala, byly jí tři roky. Pak když jí bylo sedm, a měla se narodit Stacy to sebou vezli jejího strýce Jima (bratra tety Jane) byl o mnoho let starší bylo mu 25 let a měl právě dostudovanou veterinu. Pak tady zůstal.

Došli ke stolu Kam Jane přinesla spoustu pečiva a zákusků včetně jablečného koláče. Jídlo bylo vynikající a sešla se na něj celá rodina. Člověk by ani neuvěřil kolik lidí může žít na malé zapadlé farmě v odlehlé části austrálie. Jen z těch které Michelle znala zde byli: Bratranec Jack, strýček Jim, sestřenka Kendra - dcera strýce Jima a Tety Marge, dál tu byl ještě Strýček Ben. Pak zde bylo pár lidí, které Michelle viděla poprvé, holka, co zde pravděpodobně pomáhala ve stájích, bylo jí asi šestnáct. A Její Dvojče asi dělalo to samé.

Po večeři teta Jane rozdělila pokoje kde budou všichni spát. Její rodiče zůstali v pokoji pro hosty ale ona se měla přistěhovat k záhadným dvojčatům které neznala. Při večeři se dozvěděla akorát jména: Mary a Lou ,ale Která je která se jí stále pletlo i přesto, že se každá oblékala jinak. Jedna měla modré šaty se zástěrkou a byla blond, druhá nosila červené tričko černé kalhoty a ve vlasech měla nabarvený zrzavý melír.


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.