Michalovo barevná izolepa

Tajemství černého jednorožce #1 cesta

Rozhodla jsem se na HPD vydávat vždy první díl série aby jste věděli co vás v v blízké době čeká na mých stránkách. To znamená, že se tam tento článek objeví nejdříve zítra a vy ho máte jako první. další díly budou přímo tady na této epicky ne-epické větě. ale jen když tam klikneš.

    Michelle se koukla z okýnka auta, už jedou nejméně tři hodiny a pořád nejsou u tety Jane. Nikdy k ní nejezdili, naposled před sedmi lety když se narodila Stacy. Tehdy potřebovala teta Jane ještě výpomoc, obstarat vše pro malé hříbátko je těžké, ale teď na farmě bylo spousta lidí a i když se brzy stacy dočká sestřičky, jeli sem Lindeyovi z jiného důvodu. Michelle tu měla zůstat. nemohla už bydlet na poklidném předměstí Brisbanu, protože byla nemocná. doktor jí po asi devíti dnech doporučil odjet na venkov, pryč od městského smogu. mělo jí to pomoct ale ona tomu nevěřila, navíc tetu skoro nezná. Co když na ní bude zlá? Ale nejen to... pomyslela na své kamarády, moc jich nemá a její nejlepší kamarádka Kate byla jediná která ji opravdu rozuměla, navíc ona jiné kamarády nemá... co když si ani jedna z nich nedokáže najít nové kamarády, to by bylo hrozné.

    Chtěla na to nemyslet, zeptala se rodičů:"Kdy už tam budem?" "za dvě hodiny, a už se mě na to neptej!" Michelle věděla že se ptá moc často ale přišla díky tomu na jiné myšlenky. pomyslela na to jaké bude malé hříbátko, co se má každou chvílí narodit, mohlo být černé jako její matka Antonie nebo mohla mít barvu po otci, v tom se zarazila, nikdo neví kdo je otcem ještě nenarozeného hříbátka, sama teta říkala, že klisnu nenechala připustit, mohla k tomu přijít s jakýmkoliv koněm. 

    Škoda že Lisa nejela také teď by si s ní mohla povídat, i přesto že se navzájem nemají rádi, je vůbec možné aby měl někdo rád své sourozence? Napadlo Michelle, tohle je možné jen v pohádkách a navíc jen v některých. Vlastně výskyt sourozenců co se mají rádi je úplně stejný jako výskyt jednorožců, jakmile se něco takového objeví je hned jasné že je to fake, nic jiného. 

    Myšlenky Michelle běhaly hlavou sem a tam, a čas utíkal, najednou si toho všimla, oni odbočili z dálnice. To znamená, že už tam budou,už jen několik málo kilometrů, a budou tam. nekonečná cesta konečně končila, a Michelle byla šťastná ale zároveň smutná, rodiče musí zůstat kvůli práci ve městě a přijedou za ní prý zase až napřesrok...

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.