◕‿◕Me lovely life◕‿◕

Overwatch

Čusák kakusák! Omlouvám se že nevycházely žádné články ale nebyl čas, tak já nechci nic okecávat a jdem nato! Dnes je to hra Overwatch :*       Overwatch je týmová počítačová hra vydaná společností Blizzard Entertainment. Byla celosvětově vydána v květnu 2016 pro Microsoft Windows, PlayStation 4 a Xbox One Když za nějakou postavu vyhrajete už za ni hrát nemůžete vy a nikdo z vašeho teamu také ne.

 Mody

3v3 - V tomto módu se hraje 3 proti 3 hráčům a nejsou zde lékárničky. Hraje se do tří.

1v1 - Hraje se 1 proti 1 s tím že postavy se vybírají náhodně a nejsou zde lékárničky, aby jste vyhráli musíte vyhrát pětkrát.
- A nově zde máte na výběr ze tří náhodných postav.

Capture the Flag - Hraje se na pár vybraných mapách kde cílem je přinést vlajku nepřítele ke své vlajce. Jestli ji přinesete třikrát vyhráli jste, ale přitom musíte bránit svoji vlajku.

Mystery heroes - Po té co jsi vyberete postavu tak se vám změní, postavy jsou vybrané náhodně a po každé smrti vám bude přidělena nová postava.

Role

Attack (útok): Útočné postavy se vyznačují velkou pohyblivostí a/nebo schopností rychle velké poškození. Jejich nevýhodou je poměrně malý počet životů.

Obrana: Obrané postavy jsou vhodné na "udržení" pozice. Spadají sem snipeři a málo pohyblivé postavy, které ale umí dobře udělit

Tank: Do kategorie tank spadají postavy s velmi velkým počtem životů. Jejich hlavním cílem je blokovat útoky nepřátelského týmu. Jsou také schopni udělovat velké poškození na krátkou vzdálenost. Jejich nevýhodou je velmi špatná pohyblivost

Heal(Podpora): Podpora jsou postavy, jejichž hlavní úkolem je posilovat ostatní hráče v týmu. Poskytují léčení, zvyšují poškození a nebo zrychlují ostatní postavy

k







Já doufám že se vám článek líbil a myslím že by sme si mohli příště nějakou postavu představit :) Já se těším příště, čusko!




 

Komentáře

AkalikVIP(Girl´s Dream)

Tohle je z větší části zkopírovaná wikipedie ( vlastně skoro všechno ).
To už rovnou můžu jít na wikipedii a přečíst si to.
Což je dost velká škoda.
Ale věřím, že umíš psát. Tak...snad příště?
( Mimochodem ty znáš overwatch. Konečně někdo :3 ).

AkalikTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Snoopy Girl(Girl´s Dream)

Akalik: Já vím, bohužel v mém podání by to nebylo nic zajímaví, ale vezmu na tvoje rady smajl overwatch je bestovka :3

Edit 13:02: Akalik: Ale děkuji že hodnotíš upřímě

Snoopy GirlTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.