Me and Myself

Super vtip: Děti

Ahoj jsem zpátky z dalšími 5-ti vtipy!!!

Jak jste si mohli všimnout , tenhle díl bude o dětech.

  1.  Zazvoní telefon a zvedne ho tříletý klouček:

"Dobrý den můžu mluvit s maminkou?"  "Má moc práce."  "Tak s tatínkem?"  "taky má moc práce."  " je u vás doma ještě někdo?"  " Jo policajt "  " tak můžu mluvit s ním ? "  " Ten má taky moc práce."  A je u vás ještě nekdo ? "  " Ještě hasiči. "  " A můžu mluvit s někým z hasičů ? "  " taky mají moc práce."       " A co tam všichni dělají ? "  Hledají mě."

2. Z domu rodiny Novákových se ozve : Maminka : " panebože kluku proč jsi snědl ty peníze co jsem ti včera dala?! "  " ale vždyť jsi říkala že je mám na oběd."

3. Maminka si stěžuje u soudce : " Včera jsem utrhla na tašce ucho. " a Pepíček se zeptá : " A odvezli Natašku do nemocnice?"

4. "Jen počkej ty rošťaku" zlobí se prodavačka nad malým klukem " Já řeknu panu učiteli ve škole že kouříš!!!"  A chlapec se zasměje " Škoda námahy , já ještě nechodím do školy."

5. Otec se ptá synka : " Slyšel jsem že chodíš s Ivetou . " " No a co , máš snad něco proti tomu?"  "Ne nemám. Já když jsem byl v tvým věku , taky jsem s ní chodil."



Doufám že se vám dnešní díl líbil , jestli ano určitě mi dejte palec nahoru , a pište mi zprávy , o čem byste chtěli další článek

ČAU!!!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.