Pac-Man Dash!
Hra - Pac-Man Dash!
Video se načítá
Pet Shop
Hra - Pet Shop
Video se načítá
Your Love Test
Hra - Your Love Test
Video se načítá
One Direction Makeover
Hra - One Direction Makeover
Video se načítá
Jade Wolf 2
Hra - Jade Wolf 2
Video se načítá
Harry the Hamster 2
Hra - Harry the Hamster 2
Video se načítá
Talking Tom Cat 3
Hra - Talking Tom Cat 3
Video se načítá
Naughty Supermarket
Hra - Naughty Supermarket
Video se načítá
Fluttershy Vs Pony Human
Hra - Fluttershy Vs Pony Human
Video se načítá
Test lásky - love tester
Hra - Test lásky - love tester
Video se načítá
Uphill Rush 4 Girl
Hra - Uphill Rush 4 Girl
Video se načítá
Rio 2016: Běhání
Hra - Rio 2016: Běhání
Video se načítá
Caffe Waitress
Hra - Caffe Waitress
Video se načítá
 

Mayin blog

Nenadávejte!

Asi sem měla dát tenhle článek jako první aby to bylo upozornění.Napíšu ho teď,protože po přečtení mého článku Hrůzy dnešní doby si asi ťukáte na hlavy.Já se nechovám divně!!!!!!!!!Od narození mě děda učil,že v dnešní době idi vymejšlí samý kraviny.Když mi minulý rok táta řek,ať si udělám facebook,já o nechtěla,protože bymě to ani nebavilo.Jo,zastávám se pejsků,protože,než jsme se přestěhovali do domku na zahradě,dali nám před panelák zákez vstupu psům a kudy jsme asi Fildíka měli vodit?????Máme plno králíků a tráva ze zahrady by pro ně nestačila a když ti blbci (pardon)budou furt sekat,tak čim je asi budem krmit???????????A Anglickej trávníček pravdu neni hezkej,je akorát hezky nepřirozenej a dá se na něm možná tak hrát fotbal.Na youtubery na dávám,protože jsem viděla 3 videa,všchny úplně divný avůbec mě to nebavilo,jen jsem u toho úspěšně usnula.Hip Hop mi nevadí tanec,ale ta "hudba",jestli se tomu tak dá řikat.Co se týká moderní technologie,moc s ní zacházet neumim z počítačem umim extra málo věcí,i když máme mičku nádobí meju radši v ruce(mě to baví).Jelikož,když jsem byla malá,byla maminka nemocná a byla rok v nemocnici a táta byl od rána v práci a vracel se až pozděvečer (teď už pracuje jinde a jenom do pěti)tak jsem bydlela u dědy a ten mě naučil tyhle věci a já s nim ze všim souhlasim a taky jsem skautka,takže se velmi ráda zastávám všeho přírodního.Jelikož,jsme se odstěhovali,tak bydlíme skoro u lesa a děda už s náma bydlí taky a já a děda se staráme o králíky slepice a pejska Filipa,na kterých jsem hrozně závislá a děda mě dál učí tyto užitečné věci,maminka je už několik let(pro vaší informaci)zdravá,táta má bezva práci,kam odchází ráno v osum a vrací se v pět a o víkendu je doma.Takže si prosimvás už nemyslete,že jsem divná.:-)

Komentáře

nelůšek666

Já nechci rozhodně:kouřit,pít alkáč,fetovat,zabíjet,loupit,mít nad 100 kilo a nechci aby mě můj kluk byl!
jsem ráda že jsi tento článek napsala dík
si suprová pro všechny NEKUŘTE NEPIJTE ALKOHOL ANEFETUJTE!DĚKUJU!

nelůšek666To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

CaliopeiaVIP(Poradna pro holky)

Já se tady vyjádřím k oběma článkům. V něčem s tebou souhlasím, v něčem zase naprosto ne.
Třeba věci, se kterýma souhlasím, je Facebook a cigarety. FB je celkem zbytečnost, ale na druhou stranu, můžeš si to tam i nastavit tak, aby ti psali je tví přátelé, ostatní ne. Ale celkově jsem taky proti němu. Lepší je třeba email smajl
Cigarety- souhlasím, ničí to vzduch, lidský zdraví a lidi pak akorát smrdí. K čemu to je? Jedna má dřívější kamarádka kouří a být v její blízkosti je horor (ten zápach je cítit, i když na sebe nalije půl litru voňavky).
Makeup a líčení- samozřejmě, někdo to hodně přehání a je to ošklivý. Ale když se člověk umí hezky lehce namalovat (např. řasenka a lesk na rty- max. nějaké lehké stíny) tak to vypadá fakt suprově.
To posmívání se- tady tak úplně nesouhlasím i souhlasím. Jasně, že se najdou debilové, co se smějí postiženým lidem i lidem s brýlemi, ale taky sis třeba mohla vybrat brýle, které ti moc nesluší, nebo tak něco. Zkus vyzkoušet jiný "model" brýlí a třeba to přestane smajl (zdůrazňuji, že je to třeba jen těma lidma, ale to už nezměníš, bohužel)
Moc vysekané trávy, to je každého vkus. Třeba mě se anglický trávník hodně líbí, zvlášť, když je ještě s barevnýma květinama a tak. A s těmi králíky- třeba bys jich mohla mít méně, aby se tolik nespotřebovávala tráva. Někde jsi psala (promiň, jestli jsem to špatně pochopila), že máš doma 26 králíků. Podle mě tolik králíků by vyžralo i zahradu s vysokou trávou.
Zákaz vstupu psům- zase by sis měla uvědomit, kde jsou ty zákazy. V nějakém městském parku, kam chodí desítky a desítky (ne-li stovky) lidí, bych to chápala. Ne každému je příjemný pohled na psí trus. Ale někde na vesnici, v lese tam by naopak mohli být. smajl

CaliopeiaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Directionerka26VIP(♡ Twilight Games ♡)

No, já s tebou ve všem souhlasím (až na ten fb, ten je pro mě dost užitečnej kvůli škole), jinak mi mluvíš z duše. Přečetla jsem si i ,,Hrůzy dnešní doby" a tam jsem neodolala a dala + (stejně jako tady) smajl Máš zatím jedinej blog, kterej mě tady nějak oslovil (y) smajl

Directionerka26To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.