Fashion Model Makeover
Hra - Fashion Model Makeover
Video se načítá
Inked Up Tattoo Shop
Hra - Inked Up Tattoo Shop
Video se načítá
Baby Hazel Easter Fun
Hra - Baby Hazel Easter Fun
Video se načítá
Summer Festivals 1
Hra - Summer Festivals 1
Video se načítá
Element of Fire
Hra - Element of Fire
Video se načítá
Wedding Complete Makeover
Hra - Wedding Complete Makeover
Video se načítá
Wedding Slacking
Hra - Wedding Slacking
Video se načítá
Operetta Monster High
Hra - Operetta Monster High
Video se načítá
Shopaholic Models
Hra - Shopaholic Models
Video se načítá
Red Ball 4
Hra - Red Ball 4
Video se načítá
Snail Bob 3
Hra - Snail Bob 3
Video se načítá
Barbie Cake
Hra - Barbie Cake
Video se načítá
Cinema Slacking
Hra - Cinema Slacking
Video se načítá
Scooby Doo 1
Hra - Scooby Doo 1
Video se načítá
 

Mayin blog

Já na stránkách Postavy.cz

Ahoj. Takže, párkrát jsem se už zmínila, že jsem na těch stránách dostala ban za něco, co jsem neudělala a přišel mi požadavek, abych o tom napsala článek.


Upozornění: Tento článek nemá za účel stránky urazit. Jsou to skvělý bezvadně propracovaný stránky, jenom zde chci říct, jak se tam vedlo mě.


Registrovala jsem se tam někdy minulý rok v zimě. Moc jsem se tam nevyznala a na otázky mi většinou odpovídala jedna přátelká uživatelka s přezdívkou...asi krious, nebo tak něco. Ze začátku jsem byla na stránkách velmi spokojená. Prostě jsem psala komentářek k seriálům a postavám z těch seriálů, hodnotila jem atd, atd...... (měla jsem tam přezdívku pejsek). Jednou jsem ale napsala o jedný postavě (nechci jmenovat postavu ani seriál) napsala, že je to úchyl a tam jsem se dost drsně pohádala z uživatelkou, která toho chlápka sned miluje, nebo co, možná že né, ale působila tak :D O tři dny později jsem k postavě z toho samého seriálu napsala komentář, ale omylem jsem přitom smazala větu a zůstalo mi tam jen ?!. Kvůli tomu jsem se zase pohádala s tou samou uživatelkou. Když jsem jednou zcela omylem napsala, že je zlá a ona mi pak ještě z nějakou jinou napadla profil. Smáli se mi, že jsem dítě, se kterým si nemá kdo hrát (oni už byli dospělý) a další akovýhle urážky. Pak už šli proti mě celý stránky kromě krious. Ta se mě vždycky zastávala. Po delší době jsem už měla těch urážek plný zuby a spolu s mojí kamarádkou jsme oběma dvěma těm zlejm uživatelkám napsali na profil jednu blbou větu a kvůli tomu jsem dostala ban. Prj multiúčet, spam, sprosté nadávky...Já jsem nepsala nic sprostýho. Pak už si jen o mě na stránkách psali kraviny typu hafan doštěkal a podobně. Pak jsem se registrovala na HPD, ale ta věc mě štve, já ty lidi znát doopravdy...

Pokud jste z postav, nebo máte se stránkama jakoukoliv zkušenost, ozvěte se.




Komentáře

Ravenclaw(ANIME STALKERS)

Já na postavách byla, a vše perfektně klapalo. Krious jsem mimochodem znala. Milá dívka. Jako jedna z mála mě na postavách i postrádá.
Odešela jsem z nich kvůli SPAMerům. Ale je to báječná stránka. Já doporučuji. A komunita je velmi přátelská k těm, kdo se umí chovat.
A jak jste se jmenovala ? S kým jste se hádala ?

RavenclawTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

psíčánek(Pejsci a kočičky atd....)

Ravenclaw: No,já o tý postavě i o tom seriálu z osobnich důvodů narada mluvim,měla jsem kvůli tomu dva trapasy a teď už jesnesu slyšet ani název toho sriálu,ale dobře,řeknu ti to. Byl to Ares ze seriálu Xena.smajl

psíčánekTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.