Bratz Real Haircuts
Hra - Bratz Real Haircuts
Video se načítá
Play Caesarean Birth
Hra - Play Caesarean Birth
Video se načítá
Barbie skákačka
Hra - Barbie skákačka
Video se načítá
 

Mayin blog

Děsivé sny

Ahoj.Už se vám zdál oraavdu hrozný sen?Vsaďte se,že tak hrozné sny jako já nemát asi nikdo.


Dnešní sen:Jsem na dovolené v Praze a koukám z mostu na Vltavu.Najednou tam plve ku masa a za ním další,další,další.Nakonec tam přijel policajt na koni,vyndal jeden kus masa a odešel.


Červi:Jednou se mi zase zdálo,že mi něco hrozně smrdí v pokoji.Kouknu se pod skříň a tam je kus masa obalený červi.Pak ty červi přelezli na mě a  zaživa mě ohlodali až do kostí.


Zubatý polštář:Když jsem byla v nemocnici,zdálo se mi,že můj polštář má zkroucené žluté,hnusné a  smrduté zuby.


Nemocný děda:To se mi zdálo před včírem,že má děda vážné onemocnění plic.Kdyby se to stalo doopravdy,tak to asi nepřežiju strachy.Naštěstí jsem se probudila a děda byl v pořádku a spal.


Děsivá maminka:Představte si,že přijdete do kuchně a na židli sedí vaše maminka.To by asi bylo celkem normální,ale kdyby maminka vypadala opravdu  hrozně:Měla velké červené drápy,neměla jedno oko,byla by plešatá a začla by vás bít a škrábat těmi drápy,tak už by to nebylo tak normální.Nechápu,jak se mi tohle mohlo zdát,když moje maminka je hrozně hodná a krásná.


Dům plný mrtvol:Někdy jezdíme celá rodina,i náš psík na Vranůvek.Je to dědova rodná vesnice a mám tam pratetu (dědovo sestru).Tenhle sen se mi zdál těsně před djezdem na Vranůvek.Přijeli jsme domů za Vranůvka a náš dům byl plný mrtvol a červů.Smrdělo to tam a místo zahrady tam byl hřbitiv plný koster a hrobů.


Hrob:To se mi zase zdála taková kravina,že jsem uvězněná v hrobě a dusim se,jem zasypaná hlínou a nade mnou je právě můj pohřeb.

V mých snech se často opakují červi,maso a rozkládající se mrtvoly.Jak ty mrtvoly vypadají sem rozhodně psát nebudu vzhledem k tomu,že jsou tu  i mladší uživatelky,které by to mohlo vyděsit.Já mám extémě děsivé ny.Nevím,kdy se mi naposled zdálo něco pěkného.Mám to z toho,že kdyžjsem byla malá,kamarádila jsem se ze starší kamarádkou,která mi jednou řekla,že mi něco ukáže.Otevřela notebook a tam byla fotka rozkládající se mrtvoly (pravé).Jeliokž jsem ještě byla malá,opravdu hodně mě to vyděsilo.Ještě několik hodin potom jem se třásla a maminka mi zakázala se z dotyčnou kamarádit.Bylo mi jen pět a to jsem ještě ani nevěděla,že se mrtvola rozloží.Fujík.Od tý doby mám tyhle hrozný sny.A jaký byl váš nejhorší sen?

Komentáře

Vejisek72VIP(Svět Fantazie ^^)

Já nevím kolik jsem měla hrozných snů, ale je mi tě líto že ti to ta holka ukázalasmajl já bych se taky bála (tedy v pěti, teď by to tak hrozné asi nebylo) neměla ti to ukazovat smajl ale prostě možná to měla takhle. Jednoho dne, třeba našla ve zprávách v telce že někdo někde viděl divné stvoření, tak si tam dala na internet něco, aby měla důkaz že to pravda není, omylem dala obrázky a viděla mrtvolu která se rozkládá. Bála se, tak chtěla aby to měl někdo s ní. Tak ti to ukázala aby nebyla sama, jí se takové sny asi nezdají byla přeci větší smajl a myslela že to bude u tebe stejně...max. Na tejden strach a přestane to smajl pravda to ale nebyla smajl

Vejisek72To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Skopik2

Mě se jednou zdálo že jsem skočila s okna.Ale byl to pěkný sen protože jsem dopadla normálně,jako bych skočila z jednoho a ne s dvaceti metrů.

Skopik2To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.