Magical world

Prosím pomož nám!

Prosíme lidi, co mají srdce, aby nám pomohly. Teď s tím nic neuděláme, ale snad si lidé časem uvědomí, že dělají velkou chybu. Děkujeme.


Ahoj, vím, že je to neobvyklý začátek. 


  Když jsem na tento příspěvek, dnes narazila, musela jsem ho poslat dál. Je mi blbě, když vidím, jak ty nevinná zvířátka trpí. Jsou v útulku, nebo je někdo zabije i když mu nepatří, jenom protože je nemá rád. Ano, to se opravdu stalo. Lidé jsou zlí. Netvrdím, že všichni, ale někteří ano. Dále to jsou třeba lidé, co chovají zvířata pro peníze, ale jsou v zuboženém stavu. Hladové, špinavé, bez odčervení. Chudáčci.

  Takže hezky popořadě.


  Možná jste taky viděli nebo zaslechly tu zprávu o týraných pejscích na Vysočině, přesněji v Kamenici nad Lipkou. Chovali tam pejsky v klecích a snažili se je množit. Byly zablešení, vypelichaní a špinaví od zdiva, podlahy a jejich výkalů. Štěňátka prodávali levně. Naštěstí policie chovatele zatkla.  Když jsem viděla fotky, bylo mi do pláče a je i teď. Hodím sem odkaz na kterém ty fotky najdete.


Odkaz 1

Odkaz 2


  Dále seniorka z Vysočiny, přesněji z Českolipska týrala kočky. Měla odchytit divoké kočky, aby si pro ně mohli přijet strážníci. Její příbuzný je chytil a dal do neprodyšného pytle do kůlny, kde byly zavřené 24 hodin. Samozřejmě se kočky v pudu sebezáchovy snažili z pytlů dostat. Když druhý den předali pytle strážníkům, kočky nejevily žádné známky života. Dvě koťátka se podařilo zachránit a dali je do útulku. Kočka to nepřežila

Odkaz

A co třeba tento vyhublý koník?


A nejde jenom o koně.

Proč lidé týrají nevinná zvířata. Co jim do háje udělali? Nic, ano nic. 


  Další na seznamu je chudáček koníček.

  Arabský plnokrevník jménem El Rey Magnum byl vyšlechtěn tak, aby vypadal jako z pohádky. Jet tak pro info, je to DEVÍTIMĚSÍČNÍ HŘÍBĚ! Vyšlechtěn byl tak, aby měl co nejužší a nejtenčí hlavu, jako koně z pohádky. Koníkovi se bude špatně dýchat a vyšší fyzická aktivita bude pro něj taky náročná.

Odkaz


  A co takhle divoká zvířata. Slony zabíjí kvůli klům, nosorožce kvůli rohu. Dále se zvířata zabíjí kvůli kůži. Ach, kam ten svět spěje. 


  Spolužačce soused zastřelil 4 kočky, protože ne nemá rád. Ani nebyly jeho. Je mi jich strašně líto. Znala jsem je od koťátek. Viděla jsem jak vyrůstají a teď jsou prostě pryč. 


  To je asi k tomuhle vše. Doufám, že s i s vaší pomocí, jednou lidé přestanou zvířata týrat a zabíjet.


  Mějte se hezky a zatím 

  Ahoj


Komentáře

Naty a KájaVIP(Fazole)

Nikdy nepřestanou milovat páníčka? Proto pak mají ti psi panickou hrůzu ze všech lidí, včetně jejich páníčka? Já jsem vyloženě lidský typ. Ublížit zvířeti, nebo v tom někoho podporovat by mě ani nenapadlo, ale když se to stane, nějak to nehrotím. (Co bych taky zmohla, že?)
Ale co ti nevychovaní psi, kteří skočí na dítě a roztrhají ho skoro na kousky? Chudinka psík, že? Proč všichni tak hrotí zvířata? Je hezké vzít fotku smutného psa a největší odpad společnosti, přilepit na to něco jako bylo tohle (chudáčci psi, lidi jsou hnus), ale zkus tam dát fotku nějakého vzteklého a nevychoaného psa a dobře fungující rodinu slušných lidí (nebo třeba miminko) a přilep na to to samé, už mi to moc neladí. Že jde o výchovu? Ale samozřejmě, jenže tak tomu není jen u psů. Z lidí taky můžeš vychovat dobré lidi, stejně jako z nic (ne)vychovat špínu. Stejně je tomu u psů (i jiné zvěře).
Jak říkala Destitel, čeho jsi dosáhla šířením obrázku? Pomohla jsi problému? Ne, dosáhla jsi tak maximjálně osobní satisfakce, toť vše.
Ale ono je jednoduší posílat obrázky, podepisovat petice na vyřešená zvířata a zavírat se do klecí, než jít na úřady zkusit něco řešit.
Poroučím se.

Naty a KájaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

DestielVIP

Ok.

Stává se to, je to nelidský, ale co s tím může kdokoliv na hpd dělat? Někdo, kdo týrá zvířata, se prostě neobrátí protože to někomu vadí. Je proti tomu zákon, to je jediný co proti tomu mohla udělat vláda. My vážně nic dělat nemůžeme, maximálně spoléhat se na ten samý zákon.

Nikomu se nelíbí týrání zvířat, většina lidí o tom ví. Kopírováním obrázku vážně ničeho nedocílíš.

DestielTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.