High Tide
Hra - High Tide
Video se načítá
Monkey Go Happy Stage 183
Hra - Monkey Go Happy Stage 183
Video se načítá
Lego Friends Pool Party
Hra - Lego Friends Pool Party
Video se načítá
Freeway Fury
Hra - Freeway Fury
Video se načítá
Ms. Pacman
Hra - Ms. Pacman
Video se načítá
Slither.io
Hra - Slither.io
Video se načítá
Goodgame Fashion
Hra - Goodgame Fashion
Video se načítá
Monkey Go Happy Stage 339
Hra - Monkey Go Happy Stage 339
Video se načítá
Violetta Makeover
Hra - Violetta Makeover
Video se načítá
Witch Room Decorate
Hra - Witch Room Decorate
Video se načítá
Cleo de Nile Hairstyles
Hra - Cleo de Nile Hairstyles
Video se načítá
Cleaning up the Mess
Hra - Cleaning up the Mess
Video se načítá
 

Luuuuucka Online

Vánoce s Luuuuuckou 2017 - Dárky|Luuuuucka

Ahoj

Vítám vás u 3. článku z letošní vánoční série. Dneska tady budou tipy na dárky, protože přece jenom jsou Vánoce už za týden a někteří z nás ještě nemají žádné dárky. Já to naštěstí nejsem, protože jsem z toho potom celá na nervy, takže to mám radši předem. Budou tu jenom dárky, která já osobně dávám a nebudu sem psát, pro koho co je. A ještě poslední věc, nebudou tu fotky. Prostě je to tak a nic na toto téma mi nepište. Už ale dost okecávání a jdem na to!


Svíčka/Aroma lampa/Náplně do aroma lampy

Takový tradiční dárek - Svíčka. Ano, není to nic moc zajímavého, ale mně by to třeba fakt radost udělalo, já jsem totiž poslední dobou na svíčkách úplně závislá, ale o tom zase jindy.


Balzám na rty

Koho by v zimě netrápily rozpraskané rty. Takže nový balzám je vždycky vítán. Já už jich mám ale *počítá*  asi 8, takže jestli tohle čte někdo z mojí rodiny nebo kámošů tak asi víte, co chci říct:)


Sprchové gely/Kosmetika

Pokud chcete potěšit mamku, kamarádku, babičku, tetu nebo třeba ségru, tak sprcháč nebo třeba řasenka nezklame (doufám:)


Hrnek

Taky se v zimě hodí - sednete si k filmu, u stolu vám hoří svíčky a vy si u toho užíváte teplý čajíček. No kdo by tohle v zimě nechtěl??


''Recept ve sklenici''

Tohle jsem obkoukala na YouTube, ale i tak to sem napíšu. Jde o to, že si třeba do sklenice nebo zavařovačky nasypete suroviny na nějaký dobrý dort/buchtu, na cedulku dopíšete např. přidej tolik a tolik oleje/másla/vajec atd... a ten člověk to pak už jen smíchá a dá péct. Podle mě super, ne?


Krabička s cukrovím

Znáte někoho, kdo třeba nepeče cukroví? Tak tento dárek je ideál. Prostě koupíte nějakou pěknou krabičku, nějak pěkně tam naaranžujete to cukroví a dárek je hotový. (to se rýmuje:)))


Domácí čokoláda

Koho zajímají obyčejné pralinky z obchodu. My dáme příbuzným naše originální domácí. Stačí vzít tabulku čokolády, rozpustit ji, dát do takových těch formiček v různých tvarech a dát do toho třeba oříšky nebo rozinky. Potom to stačí dát do lednice, až to ztuhne tak vymačkat z formiček, zabalit a je to.


Balíček sladkostí

Chystáte dárek pro bráchu, bratrance nebo kamaráda? A nebo pro jakéhokoliv jiného mlsouna? Tím pádem stačí nakoupit tunu sladkostí, zabalit je do takového toho průhledného balícího papíru, přidat mašli a dárek pro mlsouny je na světě.


Nahřívací plyšák/polštářek

Když už je ta zima a všude je zima, tak je příjemné, když u toho čaje a svíček nás ještě něco přihřívá. To znamená, že takový ten polštářek co se dá na minutu do mikrovlnné trouby a pak hodinu hřeje je super. Já osobně mám nahřívací pandu a je fakt skvělá:)



To je pro dnešek všechno, doufám že se vám článek líbil a já vás prosím, napište mi do komentů, jaký dárek vám přijde nej, popř. nějaký váš tip. Zatím čus!




Vaše LUUUUUCKA



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.