Luuuuucka Online

Valentýnský SPECIÁL 2018 - My story|Luuuuucka

Ahoj

Vítejte u dalšího článku. Jistě víte (a pokud ne, styďte se!), dnes je svatého Valentýna – svátek všech zamilovaných. Jak se tak koukám na blogu, článek s touto tématikou zatím napsal jen jeden člověk. Tak já teda budu ten druhý. Ale ne, nebudou tu jen nudné kecy o valentýnu (teda, budou tu i ty (možná)), ale bude tady taky moje valentýnská historka ze školy. Tak, jdeme na to!


Valentýn
Valentýn je jak všichni víme svátek zamilovaných. Nosí se červené a růžové barvy, páry si dávají růže, bonboniéry a jiné drobné dárky. Ale i vy, kteří třeba nemáte přítele/přítelkyni to můžete slavit – s rodinou, nejlepší kamarádkou/kamarádem nebo jen sami. Hlavně si neřekněte „To je teda super, s nikým nechodím, takže je mi to zase na *****!“ Ne ne!

Outfit
Jaký jsem měla já outfit? No, snažila jsem se, ale nakonec to nějak nevyšlo. Bledě modré, delší tričko s růžovým srdcem a růžové silonky. Červenou gumičku jsem vyměnila za růžovou – ladící k mýmu srdíčku na tričku a vyměnila jsem si balzám na rty za růžový. Vzala jsem si růžovou rtěnku. Upřímně, vypadalo to celkem blbě, měla jsem si vzít ještě sukni, ale ráno mě to prostě nenapadlo Nevadí.
Ale dám vám sem i nějakou inspiraci z googlu a pinterestu. 


No, takže tak.



MY STORY

A teďka ta část, která vám popíše moji "životní chybu".

Každý rok na valentýna máme ve škole takovou akci, že jsou po škole krabice, kam se hází valentýnky a 14. 2 se pak roznášejí. Už chvilku se mi líbí jeden kluk ze třídy. Holky mně přemluvily, ať mu udělám valentýnku. Namalovala jsem ji, ale pořád jsem se rozhodla. Nakonec jsem ji tam hodila. Nejdřív jsem se málem rozbrečela, že je to životní chyba, potom jsem změnila názor na nejlepší rozhodnutí života, protože kdybych tomu klukovi nedokázala, že se mi líbí, měla bych šanci - 100%. Ale dneska, když se měly valentýnky roznášet, jsem měla strašněj strach. Když teda osmáci přišly rozdat valentýnky a dali mu tu jeho, radši jsem se jeho směrem ani nekoukala, ale myslím, že reagoval nějak neutrálně. Takže moje šance je tak 5%:( Nevadí. Můžu mít aspoň dobrý pocit z toho, že jsem byla odvážná a dala svoji první "zamilovanou valentýnku" v životě:)



Vím, že tento článek nebyl úplně nejdelší a že někoho tyto moje problémy nezajímají. V tom případě to nečtěte. Já to píšu pro ty, co je to zajímá a taky pro sebe, třeba za pár let. Chápajda? 

Můžete kouknout na můj další článek, který se taky týká mého života a taky prosím o vyplnění dotazníku, týkajícího se vás na mém blogu.

Díky za přečtení, užijte si valentýna ať už se svým protějškem nebo kamarádkou a pá:)




Vaše Luuuuucka


Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

Och, ja by som ani sa neodvážila nič robiť, lebo keby som mala kamošky, ako tu, tak v pohode, ale také, aké mám, to je na hovn*, aj tak také akcie nerobíme a aj tak máme chrípkové prázdniny. Jupí! xD

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.