Luuuuucka Online

Ty Nej! Appky na mobil|Luuuuucka

Ahoj

Další článek je tady. Protože už je dnešní mládež dost závislá na mobilech, takže myslím, že neuškodí, když se s vámi podělím o pár (no, trochu hodně) tipů na nějaké aplikace. Všechny jsou podle mě super, ale vám se samozřejmě líbit nemusí, že. No nic, tak jdeme na to.


CUMO 

Asi si říkáte, co je to za aplikaci. No, asi před týdnem jsem vám říkala, že jsem strašný blázen a všechno si musím psát, ideálně do diáře. No, ruku na srdce, diář s sebou neberu všude, třeba na výlet. A co když mě třeba na tom výletě něco napadne? Přesně k tomu slouží tato aplikace. Je to v podstatě poznámkový blok, nesoucí se v roztomilém duchu. Napíšete si svoji poznámku a vyberete si barvu a motiv toho lístečku. Všechny jsou strašně roztomilé, třeba se zvířátky. Vyzkoušela jsem spoustu podobných, ale žádná kromě této mi nevyhovovala. A kromě poznámek si tam můžete dělat i Todo listy a takové ty "odpočítávače dnů".


Hellopet

Další skvělá, spíš už teda hra se jmenuje Hellopet. Na začátku si vyberete pejska nebo kočku, dáte mu jméno a je to prostě váš mazlíček. Za sušenky si pak můžete kupovat další zvířátka a s těmi si můžete hrát ve vašem imaginárním pokoji nebo si ho dát na displej. Pokoj si můžete vylepšovat, kupovat další pokoje a dekorace, psát do pet chatu nebo hrát minihru.


Instagram

Musím toto vůbec popisovat??? Kdo by neznal, tak je to prostě sociální síť kde přidáváte fotky ze svého života. Dávám to sem jenom jako tip, aby se neřeklo, když už to na tom mobilu mám.


Plant Nanny

Tato aplikace je na počítání vypité vody. Máte svoji kytku a musíte si zaznamenávat, kolik vody vypijete. Když dlouho nepijete, vaše kytička uschne bez vody. Vytvoříte si tam nádobky s vodou a potom si zaznamenáváte, kolik jste jich vypili. To pochopíte, až si to stáhnete:)


Relax zvuky

Těchto aplikací existuje spousta, ale napíšu vám o nich obecně. Máte tam různě namixované zvuky, které potom zní třeba jako příroda za deště, nebo déšť když kape na okna. Je to fakt krásné, třeba na usínání nebo právě na relaxaci, třeba ke čtení.


Girly Wallpapers

Tato jediná konkrétní aplikace na tapety na mobil a to je tahle s názvem Girly Wallpapers. Máte tam spoustu kategorií s tapetami holčičími, třeba zvířátka, láska, rose gold, a spoustun dalších. Potom si tam můžete vložit vlastní obrázky, nebo si v té databázi další vyhledat pomocí hledání. Tapety jsou tam fakt nádherné, v hezké kvalitě a je jich tam fakt hodně. Doporučuju!


In počasí

Trochu netradiční, ale dobrá aplikace, je na počasí. Nastavíte si tam vaši polohu a ukáže se vám, kolik je v daném místě a v daném čase stupňů a jestli prší. Dále se tam můžete kouknout, v kolik hodin se začne stmívat nebo rozednívat, jak velký bude dnešní noc měsíc, kdy bude pravé poledne a tak dále. Používám celkem často.


Viber

Tohle asi taky spousta z nás zná. Je to něco jako Messenger, prostě lidi co mají Viber taky, s těmi si tam můžete psát, ve skupinách nebo v soukromých chatech. Skoro všichni v mém okolí Viber mají, takže používám každodenně.

Shazam

Úplně super užitečná aplikace. Znáte to, když hraje v rádiu nebo v obchodě dobrá písnička a vy nevíte jak se jmenuje? Pusťte sin Shazam a ten vám po deseti sekundách nahrávání písničky ukáže její název. Je k tomu potřeba Wi fi, ale když jste někde mimo wifi a wifi si pustíte až doma, písnička se vám i tak zobrazí. Super!

Bitmoji

V této aplikaci si vytvoříte svoji postavičku a potom můžete na sociální sítě posílat různé obrázky, které si v té aplikaci najdete. Fakt nevím jak to popsat, ale zrovna včera jsem takhle přála kamarádovi k narozkám.

Six Pack In 30 Days

Třicetidenní aplikace na vycvičení břišních svalů. Já jsem zatím asi na pátém dnu, takže zatím vám nic moc neřeknu, ale baví mě to a cvičení super náročné.



Uff, a mám to za sebou. Bylo to náročné psaní, ale přežila jsem. Napište mi vaše tipy na appky a já se loučím.


Vaše Luuuuucka


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.