Luuuuucka Online

(Nejen) Back To School HAUL|Luuuuucka

Ahoj

Tak jsem tu po dvou týdnech zpátky se slibovaným článkem, kterým je (asi poprvý) na mým blogu HAUL. Ovšem ne jen tak ledajaký. Pro většinu lidí bohužel, zbývá nám už jen necelý jeden den volna a potom už budeme nuceni po dalších deset měsíců pravidelně sedět ve školních lavicích a poslouchat nudné výklady učitelů. Nedá se nic dělat, zastavit už to nejde, takže se s tím asi budeme muset smířit. Co já ale mám na konci ráda je právě nakupování sešitů, propisek a ostatních školních pomůcek. Letos, protože jdu na novou školu, a ještě ke všemu na gympl, tak úplně nevím, co si nakoupit, takže mám zatím jen ty věci, které jsou plus mínus stejné a většinu sešitů, učebnic, štětců a takových věcí ještě musím dokoupit v září. I tak toho bude v tomto článku spousta a to hlavně proto, že sem zahrnu i moje nákupy z Londýna, kde jsem byla před dvěma týdny plus nějaké další věcičky, které nejsou úplně s tématem škola, ale chci vám je ukázat. Ještě bych ráda zmínila, že všechny fotky jsou moje, takže se omlouvám za tu jejich skvělou kvalitu:D Myslím, že to by do začátku stačilo a můžeme jít na to.


Pero Torpédo

Začneme jednou z těch nejnudnějších a to je věc, kterou jsem dostala od dědy. Je to takové to klasické, levné pero, kterým píše spousta lidí, dá se zmizíkovat a je prostě úplně obyč a funkční. Jak už jsem říkala, dostala jsem ho, ale co jsem ho viděla v Tescu, tak tam stojí něco kolem 30-ti Kč, takže to je fakt super levný.



Propisky

Abych měla fakt čím psát, tak jsem si nakoupila ještě nějaké basic propisky, protože těch není nikdy dost. Tyhle jsou ty jedny nejlevnější z Tesca, opět za nějakých 30 Kč. Viděla jsme tam ještě jedny levnější, ale tyhle klikací jsou podle mě praktičtější, takže jsem vzala ty.



Liščí desky

Takovéhle desky používají spíš děti v nižších ročnících v šesté třídě už je to možná trochu zbytečný, na druhou stranu, já měla v aktovce všechno vždycky zmačkaný, tak se mi to třeba nebude mačkat. Dostala jsem je teda taky od mamky, protože se jí v Tescu strašně líbily. Nevím, kolik stály, nekoukala jsem se, ale myslím, že to nebude nějaká extra pálka.



Přezůvky do školy

Další věc, kterou tady mám jsou přezůvky, protože ty ve škole prostě potřebuju, ať se mi to líbí nebo ne. Tyhle z Deichmannu jsou moje nejoblíbenější, jsou pohodlné a vydržely mi tuším dva roky. Potom už byly fakt dost hnusné, takže mám nové, ale za 350 Kč je to myslím docela dobrý.



Avon Sprcháč

Jedna z mých nejnovějších věcí a zároveň jedna z posledních věcí z česka je sprcháč od Avonu. Opět jsem ho dostala, shodou okolností včera na soustředění, takže zas nevím, za kolik ho seženete, na webu jsem ten svůj nenašla, ale nějaké podobné tam mají za 95 Kč. Můj kousek je z řady Naturals s vůní Pink Grapefruit & Mint a voní naprosto skvěle, takže už se těším, až se s ním umyju.



Lepítka CiniMinis

Od svýho milýho bratříčka jsem včera dostala takovou malou drobnost z cereálií Cini Minis. Jak tsam někdy dávají takové ty dárečky, tak brácha tam dostal takovou krabičku s lepítky a dal mi ji, protože ví, co mám ráda, takže za to moc děkuju:)



Cien Lip Balm

No a jak tak na to koukám, máme tu poslední český nákup. Jak jsem byla na tom soustředění, tak z nějakého důvodu se mi tam úplně po*raly rty a mám je ještě do teď totálně rozpraskaný a suchý, jenomže můj barvený balzám mi moc nepomohl, protože mi ty šupinky ještě zvýraznil tím, jak měl docela výraznou barvu. Takže jsem si v Lidlu koupila ten jejich balzámek na rty, který má sice lehký shimmer, ale na rtech moc nejde vidět. Jako, za 22 Kč je to dobrý, jiný balzámy mi udělají lepší rty, ale jde to, takže jako levnej balzám vám ho můžu doporučit;-)



Llama Sticky Notes

Tímhle nákupem začínají nákupy z mého výletu do Londýna, kde jsem byla pět dnů s mamkou. Byla to taková pohodičková, holčičí a nakupovací dovča, no prostě paráda. Viděla jsme toho spoustu a zamířily jsme do spousty obchodů. Jedním z nich byl právě Flying Tiger, kde jsem ukořistila pár věcí. Tou první je malá knížečka, která v sobě ukrývá lepíky všech možných tvarů a velikostí. Celé je to v Lamím designu, protože Lamy tohle léto nějak frčí nebo co. Tohle když jsem viděla, tak jsem si říkala, že to musím mít, protože jsem do takových věcí totální blázen. Stálo to dvě libry, což je v přepočtu nějakých ani ne 60 Kč. Jedna Libra (Ł) je 28 Kč.



Llama Sněžítko

Další věcí z Tigeru je sněžítko, ve kterém je lama a lenochod. To jsem tam prostě nemohla nechat. Tak roztomilou věc jsem prostě nutně potřebovala, takže tak. Dokonce to na mě funguje víc antistresově než třeba nějaký hmoty nebo spinnery, což je super, protože si s tím můžu třepat když se nudím nebo bojím:) Stálo to opět a je to prostě strašně cute.



Llama Penál

Poslední věc z Tigeru je další lamí věc a to je penál. Nějaký penálek na zvýraznovače a lepidla jsem sháněla, a když jsem tento penál s lamami viděla, tak jsem si řekla, že nechci hledat žádný jiný. Navíc, spoustu jiných stálo třeba čtyři libry a tohle stálo , takže to byla prostě jasná volba. Navíc je pro mě i ideálně velké a dlouhé, je teda látkové, ale vevnitř jakoby takové šustivé.



Llama samolepky

Opět další (už poslední) lamí věcí jsou samolepky. Tyhle jsou fakt mega roztomilý, měli tam spoustu i jiných vzorů a druhů, ale jakmile jsem uviděla tyhle s růžovými a modrými lamami, tak jsem se už ani nerozhodovala dál. Jsou fakt pěkný, není jich tam sice nějak extra hodně, ale stály v papírnictví WH Smith, tak ty jsem tam rozhodně nemohla nechat:)



Carmex

Opouštíme papírnictví a vyrážíme do drogérie kde jsem ulovila fakt super věc, kterou je vyhlášený a všemi milovaný balzám na rty nesoucí název Carmex. Už ho mám na wishlistu nějakou dobu, těšila jsem se, až si ho koupím a teď ho konečně mám. Bohužel, asi dva dny po prvním vyzkoušení mi kolem pusy naskočila alergická vyrážka a mám tři důvody, proč se mohla objevit a jedním z nich je právě možná Carmex. Tak to ještě během září otestuju a dám vám vědět, protože to by vyla smůla. Koupila jsem ho teda v drogérii Superdrug a stál mě 2.15Ł.



Náramek s liškou

Jdeme dál a máme tu Claire's, kde je to sice trochu dražší, ale pořád se to ještě tak nějak dá. Tam jsem si teda koupila hned dvě věcičky. Tou první je silikonový náramek, který má krásný ombré přechod a je na něm lištička. Stál asi což není úplně málo na to, co je to za blbost, ale já takové věci docela ráda sbírám, tak jsem překecala mamku a vzala jsem ho.



Náušnice srdíčka

Tuhle věc jsem si koupila jenom proto, že tam byl nápis, že pokud si koupíš jedny náušnice za 10Ł dostaneš na druhé slevu 50%. Takže kvůli tomu mám já i mamka jedny. Ty moje jsou teda ve tvaru srdíček v pastelových tónech, což jsou přesně moje barvy a fakt se mi líbily, takže prostě tak, no. 



Sešity 5-Pack

Další obchod, který jsme navštívily a který se nám fakt líbí je Hema. Je to něco jako Tiger, je tam všechno, od kosmetiky, přes hračky až po jídlo. Není nijak extra drahý, prostě úplně OK. Z Hemy mám takové pěti balení sešitů, který mají úplně sladký vzory a celý to stálo 2Ł, což je prostě bomba cena za pět krásných sešitů. Bohužel, co jsem nemohla vědět dopředu, že ty sešity nemají klasické linky, ale jsou takové divné linkovano-čtverečkaté a nevím, jestli do nich budu moct psát ve škole. Každopádně jsou ale nádherné, to se musí nechat.



Washipásky

V Hemě měly i dost velkej výběr hezkých pásek, tak jsem si koupila hned dvě balení, protože mě dvě balení vyšly výhodněji než jedno balení, ale to neřešte. Jsou převážně černobílé, dvě z nich jsou holografické jsou podle mě fakt cool a pěkné. Jedno to balení stálo 0.50Ł (2 Ks) a druhé 2.15Ł (4 Ks). A těch pásek je tam fakt dost, v každé ruličce 8m.



Drátěnka na drdol

Blížíme se ke konci a máme tu posledních několik nákupů z jednoho z největších obchodů, co jsem kdy viděla a to je Primark. Do Primarku jsem šla hned když jsem do Londýna přiletěla, protože jsem se tam fakt chtěla kouknout a nakonec jsem tam za pět dnů byla třikrát. Věc, kterou jsem tam viděla a kterou taky už chci nějakou dobu je takový ten donut/drátěnka do vlasů na drdoly. Vybrala jsem tam nějakou levnou, asi za 0.50Ł, vzala jsem tu střední, protože nemám moc dlouhý vlasy. Ten drdol se mi i na mě fakt líbí, takže super. A ještě bych vám chtěla říct, že u dalších věcí už nebudu psát, odkud jsou, všechny jsou z Primarku.



Pyžamo

V Primarku jsme viděly spoustu krásných pyžam s krátkým rukávem, kterých já mám málo, tak jsem si jedno vybrala. Bylo to těžký, to musím říct, všechny byly pěkný ale nakonec jsem si vzala takový jakoby béžový s avokády a nápisem Lets Avo Dance. Stálo asi , takže super. A sorry za špatnou fotku.



Žabky

Tohle když jsme tam s mámou viděly, tak jsme o tom moc nepřemýšlely, protože tyhle žabky nejen že jsou krásně měkké a mají na sobě pěkný vzor, ale stály , dokonce v té době na ně byla sleva na 1Ł. Takže ty jsem si vzala a jedny má i mamka a teta.



Džíny

Já jsem nikdy nenosily džíny a rifle, nelíbilo se mi to a není mi to pohodlné. Tyhle džíny jsou takové trochu pružnější, lehce jako legíny, ale nejsou to úplně legíny, ani džegíny, prostě takové trochu pružnější džíny, nevím jak líp to popsat. Mají krásnou růžovou barvičku, na několika místech jsou tak trochu jako roztrhnuté a podle mě budou na zimu úplně boží. Nebyly ani zas tak strašně drahý, stály myslím 7Ł.



Batůžek

Blížíme se do finále, dámy a pánové. Máme tu nádherný, světle růžový malý batůžek, který se perfektně hodí k těm kalhotám. Fakt se mi líbil a po troše přemlouvání mi ho mamka dovolila koupit. Byl to nejdražší nákup můj za ten týden, stál ale pořád to není nějak extrémně hrozný.



"Conversky"

Poslední nákup a věc ze které mám největší radost jsou boty, který jsou v podstatě fejkový konversky. Normální konversky stojí kolem dvou tisíc, tyhle stály což je 180 Kč! Jasně, asi to nebude úplně nejvyšší kvalita, ale za tu cenu jsou podle mě úplně boží, strašně se mi líbí, jsou extra pohodlný a prostě jsem z nich totálně nadšená.



Já vím, bylo toho fakt hodně, ale já se tam v těch obchodech nemohla udržet. A kupodivu jsme za ten týden ani neutratily zas tak moc. Tak jo, děkuju, že jste tu snad někdo vydržel až do konce článku. Schválně, napište mi, kdo z vás byl kde na dovolené a jestli jste si něco od tam přivezly. A ještě jestli někdo byl v Londýně, protože já už se tam chci podívat dlouho a konečně se mi to splnilo. Tak teda ale už fakt končím. Mějte se krásně, nachystejte se do školy a přeju vám jenom to nejlepší do novýho školního roku.


Vaše Luuuuucka





Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.