Lucky blog od Lucky

Vánoční besídka na střední

AHOJ HOLKY (PŘÍPADNĚ I KLUCI) , V DNEŠNÍM ČLÁNKU SE VÁM CHCI POCHLUBIT S VÁNOČNÍ BESÍDKOU U NÁS NA ŠKOLE. UŽ JSEM MĚLA JEDNU PŘEDVČÍREM , ALE TA STÁLA ZA HOUBY. TA VČEREJŠÍ BYLA MNOHEM LEPŠÍ. MEZI BLÁZNIVÝMI PROFESORY A NÁMI XD 


 Besídka byla včera a já se přiznám , že se mi tam nechtělo. Tyhle společenské akce mám sice hrozně ráda , ale včera ráno jsem trochu chraptila. Ležela jsem a v hlavě mi proběhlo: ,,Sakra , Lucie. Celej ten rok se na to těšíš a když už je to tu, vykašleš se na to?" Ne. Vylezla jsem z postele a udělala jsem všechno , co je ráno potřeba. Vzala jsem si červenozlaté šaty a červenou čelenku , abych byla tak trochu do těch Vánoc. Konečky vlasů jsem si natočila , trochu jsem se namalovala a musím říct , úplně špatně jsem nevypadala XD Se svými vánočně zlatými nehty a v těch šatech jsem byla přiznám docela pěkná holka. Hodila jsem na sebe bundu a šla jsem.

       Ve třídě byl úžasný stromeček a pod ním už i nějaké dárky. Přidala jsem tam i ty tři svoje , pro mojí BFF a další dvě kámošky. Dokonce mi i jeden moc hezký spolužák řekl , že jsem k nakousnutí XDDD S profesorkou jsme pak zazpívali pár koled (příšerně) a šli jsme na dárky. Ve třídě je nás 34 a já dostala 11 dárků. Byla jsem hrozně happy. Obal na telefon s animovanou kočkou , hrníček s nápisem Lucie (od mojí BFF) , Žlutou propisku , tři čokolády , jednu bonboniéru , pendreky , Sponky do vlasů , nálepky na nehty s vločkami a diář s Micky Mousem XDD Pak jsme i trochu tančili na koledy a blbli jsme. S mojí BFF jsme se pak zavřely na WC a vyprávěly jsme si creepypasty. Jo , vím. Do Vánoc to nepatří , ale to jsme prostě my XD Byl to super den. 


TAK TO JE PRO DNEŠEK VŠECHNO. AŽ SE MI ZASE STANE NĚCO ,,ZAJÍMAVÉHO" , ZASE SE POCHLUBÍM. VESELÉ VÁNOCE VŠEM!!! VAŠE 

LUCKA



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.