Christmas Snake
Hra - Christmas Snake
Video se načítá
Frizzle Fraz 3
Hra - Frizzle Fraz 3
Video se načítá
Frozen Love Spell
Hra - Frozen Love Spell
Video se načítá
The Royal Makeover
Hra - The Royal Makeover
Video se načítá
Disney Cosplay Challenge
Hra - Disney Cosplay Challenge
Video se načítá
Clawdeen Wolfs Howlin Makeover
Hra - Clawdeen Wolfs Howlin Makeover
Video se načítá
Pony Pet Salon
Hra - Pony Pet Salon
Video se načítá
 

Lucka1

Láska

Ahoj dnešní článek je o lásce na začátek bych ráda řekla : prosím nepište takové komenty třeba jako fakt to je nuda atd.

    Takže jdeme na to


Když někoho miluje te tak se stydíte mu to říct diváte se na něho ale nevíte jestli vás má rád on.

Je to potom těžší já taky někoho milu ji ale neřeknu mu to protože se stydím.

Ale když mu to třeba řeknete tak on vás nemusí mít rád pak to řekne kamarádům a všichni by se vám nebo mi smáli tak ale někdy když to řeknete tak vás třeba má rád ale radši si přečtěte na hrách pro dívky magazín o lásce a pak posoudí te semi a to je konec

Komentáře

julie kirová(Girl´s Dream)

smajl nic si z toho nedělej pokoji 1234: pokud ho máš ráda a když se vidíte tak na něj pořád koukáš tak není co řešit. mělo by ti být jedno pokud mu to řekneš a on to řekne kámošům a budou se ti smát tak to nebyl ten pravý. život máš teprve před sebou a zajisté budeš mít s nějakým klukem první rande, druhé, třetí... potom manželství, děti společné stáří...jseš mladá, hází s tebou puberta a mně se stává že když nějakého hezkého kluka uvidím, hned se zabouchnu a ted jsem zabouclá do 3 kluků.

julie kirováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

abodka(ANIME!)

Nooo, to na začátku, jak jsi napsala ať nepíšeme, že je to nuda, byla asi narážka na mně. Že? smajl Nechtěla jsem tě nějak urazit, možná si to jen špatně pochopila ale bylo to jen menší vytknutí kvůli tvé úpravě písma a gramatice.

abodkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

BellavillaVIP(HPD časopis)

Ahoj. Tak trochu to znám. Proto Ti chci napsat můj názor ohledně Tvého článku...Mně se také někdo líbí, ale on mi dává jasně najevo, že k němu nepatřím, a že mu nestojí za to ani můj pohled. Pokud se budeš bát mu to říci...Já nevím co se mnou je, ale jsem ten typ, kterému je úplně jedno co si myslí něčí ,,kámoši". Takže tak nějak Tě chápu a zároveň nerozumím...Ale pokus se mu to říct, že se Ti líbí...( pokud jsi to neřekla) a uvidíš, každopádně přeji hodně štěstí, Kerstinsmajl

BellavillaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.