Lucčin blog

Ztracená Alex-3 kapitola

  • Ztracená Alex-3 kapitola
    O několik týdnů později
    Jsem u mé skříňky a přijde ke mně má asi nejlepší kamarádka Kamila. ,,Můžeš u mě dnes přespat?“ zeptám se Kamily. ,,Jo,zajdu domů a přijdu k tobě!“ odpoví mi. Rozloučíme se a jdeme domů. Kamila bydlí na McLarenově Návrší takže to má jen 5 minut od školy. Já bydlím na Dogsově Návrší a to je 12 minut od školy. Kamila přijde a děláme na plakátech kde je napsáno Hledá se! a pod to jsme nakreslily obrázek hnědobílé Border kolie pod nápisem Hledá se bylo napsané: Dne 17.3. se ztratila hnědá Border kolie slyšící na jméno Alex. Je to bezproblémová fena a skvěle vycvičená. Bojí se koní. Ztratila se v okolí Dogsova Návrší. Majitelka: Bonnie McDurtová Dogsovo Návrší 16. Plakát si odnese Kami aby je zkopírovala a vyvěsila. Pak jsme si povídali.
    BRITA
    Procházím se po zahradě v mích nových lodičkách a s Ťapkou v náručí. Od tují se ozve hlasité kňučí jdu se k nim podívat vlezu mezi tuje a objevím přerostlého vořecha. ,,Ááááá fuj!! McDurtová pojď sem. Áááá!!“ vykřikla jsem.

    ,,Asi stoupla do bahna!“ vykřikla Kami a smáli jsme se.Šli jsme se podívat. Otevřeli jsme branku,napochodovali k Britě a uviděli Alex! Alex vyběhla po zahradě a utekla-zapomněli jsme zavřít branku! Ajaj!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.