Lucčin blog o všem

Nazorovka #2

Ahojky, no myslím že všichni chápete o co jde a můžeme se na to vrhnout.


Akalik

Super htráčka hned po Josefě, tobě i Josefě přeji aby jste se popírali o první místo ale jako v dobrym. Máš super blog a jsem ráda že tě sleduju. Podle mě jsi taková holka co nesmí chybět na hpd, protože bez tebe by tu bylo ticho, teda Josefa by to tu rozjela ale ty tu musíš být taky. No jsi prostě SUPER.


magi42

Já jsem ji stále vděčná za otázky do asku, já si teda myslím že to i tady na HPD někam dotáhne ale ne jenom tady ale i v reálu. Nu co říct seš skvělá a buď sama sebou.


abodka

Tak tahle holka nesmí nikde chybět, jak na super zábavě tak ani na smutný (něčem). Podle mě jsi skvělozabavná dívka co stojí za to se s ní skámošit, i když se s ní až tak nekáošim ale ne tak jako tak ale že si s ní nepovídám(nepíšu) no snad chápete. 


anne1

A přivítejte naší jednu z našich hvězd na HPD přichází Locika11 ne to byl vtip -_- (luci neber si to vážně). Ty jsi podle mě jedna z těch holek co čte skoro každý článek já nevím jestli to jr pravda protože vás moc neznám ale podle mě máš i super povahu, ale nevím co ti mám se ještě napsat no jsi taky skvělá. 



Takže to bude konec klidně jestli chcete tu taky být tak napište do komentů a v 3 bude:

1234510, Ravenclaw, maruska jirusova a Ještě zbývá jedno místo do 3.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.