Perfume Workshop
Hra - Perfume Workshop
Video se načítá
Cookie Cruncher
Hra - Cookie Cruncher
Video se načítá
Elsa Christmas Spa Bath
Hra - Elsa Christmas Spa Bath
Video se načítá
Enchantix or Believix Mix-Up
Hra - Enchantix or Believix Mix-Up
Video se načítá
Ariel Tanning Solarium
Hra - Ariel Tanning Solarium
Video se načítá
 

Love Your Life

Top aplikace #6

Bonjour!

Připravila jsem si pro vás další článek o těch nejlepších hrách a aplikacích. Enjoy!

Upozornění: Dám sem asi většinou appky, které neznám, protože mám náhradní mobil a tam nemám vůbec žádné hry...

Golden Axe Classic
Golden Axe působí na dnešní poměry zastarale a nic na tom nemění ani její mobilní verze. Ta je dokonalou kopií původní hry a přináší s sebou všechny výhody a nevýhody. Za výhodu můžeme považovat autentickou hratelnost. Nevýhodou je dotykové ovládání, které nereaguje vždy tak, jak byste chtěli. Resp. se může snadno stát, že neaktivujete běh postavičky dvojitým poklepáním na virtuální šipku. Na klávesnici jste tento problém neměli, na displeji telefonu se může objevit. Proto památníkem doporučujeme, aby si ke hře pořídili i herní ovladač.

Výhodou Golden Axe Classic je fakt, že je hra dostupná zdarma. Můžete ji hrát bez placení nebo si aktivovat prémiovou verzi bez reklam za poplatek ve výši 2,99 eur. Pokud však chcete oživit pouze vzpomínky, bezplatná verze vám pro tento účel bohatě postačí. Chválíme i podporu synchronizace uložených pozic přes cloud.
    



Stream.cz
Stream.cz seskupuje různý obsah, který může být zábavný, tematický, seriálový nebo dokumentární. Celý obsah aplikace je z české produkce, přičemž zde nechybí výborné relace jako Jídlo s.r.o, A Dost! nebo One Man Show. Kromě toho zde najdete několik seriálů, které se těší velké popularitě a přinášejí zajímavý obsah pro různorodé publikum. Pokud budete aktivními uživateli aplikace stream.cz, doporučujeme vytvoření bezplatného účtu, abyste mohli různé kanály odebírat a mít vždy informace o nových videích, které by se vám mohly líbit. Velkou výhodou je možnost jednotlivé videa v aplikaci stáhnout a následně dívat v offline režimu, bez nutnosti připojení na internet.
    



Remente - Self Improvement
Tato aplikace nás dostala. Je to přesně to, co potřebujeme, když chceme v něčem pokračovat. Zároveň se soustředí i na vaše pocity, jak se hodnotíte na stupnici od 1 do 10 pro různé oblasti - vztahy, rodina, zdraví, peníze atd. Na základě toho dostanete doporučení. Například pokud se chcete dostat do lepší formy, aplikace vám "předepíše" udělat alespoň 10 000 kroků denně, stažení aplikace pro sledování kroků, pití mléka, návštěvu fitness centra atd. A pak plníte cíle určené na každý den. Důležité je i vaše psychické zdraví a schopnost se ocenit. Autoři Remente udělali kus dobré roboty. Toto je aplikace, kterou je třeba mít.
  



Step Counter
Že změna není snadná... Můžeme vám sem přidat množství propracovaných aplikací na cvičení, ale třeba začít. Lze s malými kroky. A to doslova. Počítání kroků, delší procházky nebo jen zvolíte jídelna, která je od vaše práce dál, půjdete po schodech, případně se večer jen tak projdete. Na toto všechno je určena tato aplikace. Počítá kroky, vypočítává na základě vašich údajů spotřebované kalorie, zobrazuje čas chůze i celkový čas. Vše efektně ukáže na grafu a pěkně si můžete sledovat statistiky za jednotlivé dny, týdny a měsíce. Widget na domovské obrazovce také nebude k zahození. Aplikace nevyužívá GPS, proto se netřeba obávat vysoké spotřeby baterie. Počítání se dá kdykoliv pozastavit. Aplikace Step Counter je vhodná pro ty, co chtějí mít svá data jen u sebe. Netřeba se nikde přihlašovat, vše zůstává ve vašem smartphonu. A abychom nezapomněli, za vaše rekordy a aktivitu budete sbírat motivační odznaky.
    



Afterlight
Aplikace umožňuje v několika jednoduchých krocích zdokonalit vaše fotky a přeměnit je tak na umělecká díla. Můžete vybírat z několika filtrů a efektů, textur či rámečků. Je to velmi chytlavé.
    



Takže, to by bylo na dnes všechno. Doufám, že se vám článek líbil a budu ráda za každé + i komentář!

Hasta luego
Sia

Komentáře

Maťa9VIP(Svěřování se,rady a zábav...)

Najviac ma zaujala apka Afterlight, pretože rada fotím a s týmto si fotky môžem pekne upraviť ako vidím =D
Ale tiež ma veľmi zaujala apka Remente - Self Improvement
Už viem čím zaplním pamäť svojho mobilu.. =DD

Maťa9To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.