Love Your Life

Oznam

Hey!

Jo, já vím. Poslední článek jsem vydala v ČERVENCI! >.< A už je tady Halloween (to vám už rovnou můžu popřát Šťastný nový rok! xD) Halloweensky článek dělat nebudu, mám na to dva důvody. První je, že absolutně nevím, co bych tam napsala a druhý je, že jsem ráda, že vydám vůbec nějaký článek po něco přes 3 měsíce.

Přemýšlela jsem o tom, že s tímhle blogem nadobro skončím a asi to i udělám. Když to tak vezmu, článek ode mě vyjde jednu za 3-4 měsíce a to je dost dlouhá doba. Sice se mi moc nechce s tím skončit, ale jinou možnost momentálně nevidím. Ty časy, kdy jsem vydávala články několikrát za den jsou pryč. Jako budu se snažit vydávat články alespoň jednou za měsíc, ale nic vám neslibuju.

Myslím, že problém je momentálně hlavně asi v tom, že nemám nápady na články, které by vás zajímali. Jako... jednou jsem se vás zeptala na to, jaký článek byste ode mně chtěli. Napsaly mi 3 holky a já jsem DOTEĎ nevydala ani JEDINÝ článek na přání, který jste chtěli. Omlouvám se těm třem holkám (abbie, Lucy a kajaz, promiňte...). I kdybych to hned teď napravila, už by to nebylo ono, protože od doby, kdy jste mi napsaly ty články, že je chcete, uběhla ku*evsky dlouhá doba. A možná jste už i změnili názor, jednoduše, že byste ty samé články nechtěli, jako jste chtěli tehdy.

Hm... No a už ani nevím jak pokračovat, jak to celé ukončit. Teď asi zním jako zku*vený psychopat s depresí a možná je to i pravda. Já bych řekla, že jo. Taková jsem celý život a některé věci prostě nezmění nikdo.

Vím, že život přináší mnoho nápadů na články, že ten život člověka se prostě mění, ale můj taký není. Mohla bych o tom vydat i knihu, ale rozepisovat se tu na X řádků nebudu. Jednoduše nevím, o čem bych z mého života psala. Jak jsem upekla dort? Jak jsem strávila Halloween? Ne. Tyhle věci by byli (alespoň u mě) pořád téměř o tom stejným.


Další věc je, že je někdy poměrně zbytečné psát nějaký článek i když mě to baví, protože v dnešní době je na internetu už úplně všechno. I kdyby jste si vyhledali v Googlu slovo ,,debil", tak vám vyhodí 500 stránek (jednou jsem to zkoušela, proto to vím xD).

Tenhle článek měl být původně o nejlepších vtipech, druhý článek ze série. Jenže hned nato jsem si uvědomila, že vtipy si taky můžete najít na internetu a zase... každý považuje za nejlepší něco jiné, a to nejen co se týče vtipů.


Články, které bych mohla vydávat a možná by stáli za to, jsou podle mě tyhle:

- recenze (knihy a filmy)

- příběhy (i když i tohle je také... divné, protože: článek vydám raz za 3 měsíce a... ehm... prostě... (shit...) it's hard to explain, jednoduše... mám Wattpad a kdyby jste chtěli, tak si mě tam můžete klidně vyhledat a přečíst si nějaké mé knížky, a v tom případě ich opravdu nemusím přepisovat sem jako článek... Ani mě to absolutně nebaví. Takže asi tak.)

- zajímavosti (zas jenom MOŽNÁ! Protože znova. Kdyby jste si chtěli přečíst nějaké zajímavosti, existuje taká věc, která má jméno že ,,internet" a díky této kouzelné věci tu teď právě tohle čteš. Takže si to můžete znova vyhledat.)

- citáty (do třetice se opakuju... citáty si můžete vyhledat, klasické i obrázkové, i vtipné i já nevím ještě jaké. Možná kdybych si vymyslela nějaké vlastní citáty a z toho bych mohla udělat článek...)

- hlášky ze seriálů (mohla bych nas... ehm, ne nasat, NAPSAT! článek se hláškami z filmů nebo seriálů... to nezní až tak špatně...)

- o mě (možná nějaké další fakta o mě, ale už opravdu nevím, co bych o mě ještě psala...)

Jak vidíte, nápadů na články mám hodně málo, konkrétně 3 nebo 4 také, které bych vydávala na více než 50%.




Články, které NE a PROČ:
- o zvířatech - co bych tam psala? Jaké jsou štěňátka hrozně cute a pavouci takoví hnusní a nahánějící hrůzu? To vědí všichni.

- DIY - můžete si vyhledat nebo vymyslet něco vlastního

- rozhovory - s kým bych měla ty rozhovory? S tím pavoukem, který spí dole pod mým stolem s notebookem už přes měsíc?

- celebrity - Google ještě stále existuje

- móda - Google, časopisy, televize...

- recepty - Google, kuchařky, mámy, staré mámy...

- hry a aplikace - sice byla má série článků Top aplikace úspěšná, na Obchodu Play je plno skvělých her i sraček, které stojí za hovno.

- hudba - hudbu není důležité umět popsat, ale procítit. (počet citátů na první článek: 1)

- cestování - jakože upřímně, kdyby jste jeli na Kypr, kolik z vás by jsi přečetlo můj článek o Kypru? Nikdo.

- YouTubeři - informace o nich poskytuje Google

- rady a tipy - sakra, na tom Googli je už ku*va všechno


Takže to byli tak ve ,,zkratce" důvody, proč už teoreticky nevydávám články. Jestli chcete něco k tomuhle dodat, prostor pro komentáře je váš.
Na tomhle oznamu se vám nemělo moc co líbit, takže na konec řeku jen že...


...

(v hlavě: *nic*)

Takže se mějte, a snad se ještě někdy uvidíme.

Adjö
Sia LaVey

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.