Love Your Life

Mé oblíbené songy aneb The Best of Music #2

Bonjour!

Takže dnes budeme pokračovat v sérii odhalování mých oblíbených písniček xD Jdem na to! REVELIO!
Upozornění: Jestli se vám článek nebude líbit, prosím nepište že je to hrozný atd. Je to můj vkus, názor na hudbu, tak prosím nehejtovat :)
Upozornění 2: V tomhle článku bude asi hodně písniček od Adele. Já nevím proč... Prostě má úžasné písničky!
Upozornění 3: Rozhodla jsem se ke každé písničce napsat počet procent, na kolik se mi daný song líbí. To jen tak pro zajímavost xD


Adele - I Miss You
A hned první je tady Adele! Tenhle song není vůbec zlý, líbí se mi docela dost. Tomu se prostě nedá odolat!
Mé hodnocení: 95%


Adele - Remedy
Je to docela smutný song s nádherným refrénem. Takové písničky miluju a Remedy mi obzvlášť pomáhá, když jsem z něčeho smutná.
Mé hodnocení: 100%


Adele - River Lea
Já to říkala xD Pozor, přichází Adelemánie! xD Ten začátek je trochu hypnotizující, ale je to super song!
Mé hodnocení: 100%


Adele - Sweetest Devotion
Polovina článku přeplněná písničkami od Adele! To snad není možné! No nic, tenhle song je taky výborný a nejvíc se mi líbí ten rytmus. Nu, přesvědčte se sami!
Mé hodnocení: 92%


Little Mix feat. Jason Derulo - Secret Love Song
Další song s nádherným refrénem. Tenhle je o lásce. Nevím úplně přesně o čem, ale tak nu... důležité je to, že je to o lásce a hotovo xD
Mé hodnocení: 100%


Adam Lambert - Ghost Town
Tenhle song se kdysi dávno hrával v rádiích a byl to celkem velký hit. I mně se líbil, ale nevěděla jsem, kdo to zpíval xD A zjistila jsem to jenom před pár týdny xD Nu, novinka xD
Mé hodnocení: 95%


Adele - Rolling In The Deep
Jeden z nejlepších písniček od Adele. Je to velký hit a samozřejmě v mém seznamu nejoblíbenějších písniček nesmí chybět!
Mé hodnocení: 100%


Zara Larsson - Ain't My Fault
Ani jsem vůbec nevěděla, že tenhle song existuje. Doporučila mi ho jedna kámoška ze školy. Tak jsem si to stáhla a okamžitě se mi tahle písnička zalíbila!
Mé hodnocení: 100%


Alan Walker - Faded
Na začátku je to úplně nevinný song, a na refrén můžeš i tancovat! xD I'm not fading! I'm rising! xD Dobře, už jdeme radši dál, nebo se tu zblázním xD Nebo spíše vy ze mně xD
Mé hodnocení: 97%


Anne-Marie - Alarm
Pozor! Alarm se spouští! xD Heh, to si nevšímejte xD Je 10 hodin večer a asi z toho nedostatku spánku jsem jak retard xD No nic, každopádně... co tak k tomu říct? Myslím, že hodnocení říká za vše!
Mé hodnocení: 100%


Tak já tedy slavnostně ukončuji tenhle den a i článek xD No a já jdu radši spát, abych měla na zítra energii na další šílenosti xD Doufám, že jsem vám článek líbil a díky za každý like a komentář!

Au revoir
Sia Knight

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.