Love Your Life

Jak uspořádat nejlepší pyžamový večírek

Bonjour!

Dlouho jsem nevydala žádný článek s rady a tipy pro holky, tak to chci právě teď napravit. So... just Enjoy!
Upozornění: Omlouvám se, jestli jsem někomu článek ukradla, já čtu články jen na těch blo...gech? (jak se to sakra skloňuje?), které sleduju. A i tak ne všechny. Když váš blog nesleduji, tak asi těžko můžu vědět, že tam už máte taký článek, který chci napsat i já. Takže prosím, ať tady nevznikají zbytečné hádky. Děkuju za pochopení.

Jak uspořádat nejlepší pyžamový večírek (já vím, název je už nahoru, ale tak nu...)

- Nezvi víc než 4 hostí - chceš se přece každému z nich dostatečně věnovat. Pošli jim včas pozvánky, aby si mohli zadělit čas. Požádej jich o odpověď.

- Pro svůj večírek vymysli nějaké téma - například noc v stylu salonu krásy - a požádej přítelky, aby si přinesli nějakou věc, která souvisí s tématem. Určitě to přispěje k zábavě. A nezapomeň si vyzdobit pokoj.

- Popřemýšlej taky o hrách, které by jste se mohli zahrát. Kamarádky ať přinesou CD s oblíbenými písněmi, DVD nebo společenské hry. Všechny aktivity dopředu naplánuj.

- Buď dobrou hostitelkou - kontroluj, jestli má každý host všechno, co potřebuje. Přesvědč se, jestli všichni vědí, kde máte toaletu, jestli se každý má kde pohodlně vyspat. Jestli třeba, požádej hostí, aby jsi přinesli spací vaky.

- Připrav dostatek jedla a nezapomeň na noční hostinu a samozřejmě, ani na snídaně.

- Dbej o dodržování nepsaného pravidla pyžamových večírků - všechny vyzrazené tajemství zůstanou tajemstvím večírku.

Takže dneska to byl zase takový kratší článek... Bez obrázků... nu, co by jsem tak dala? No nic, doufám, že se vám článek líbil a díky za každý like a komentář!

P.S.: Díky za 96. pozici v Spisovatelovi! <3

Au revoir
Sia Knight

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.