Love Your Life

Filmové recenze #2 - Sinister 1

Hey!

Myslím, že jsem se s články už celkem rozběhla. Stačilo jenom chtít xD Takže dnes vám přináším další recenzi, tentokrát na horor Sinister, prvou část. Druhou udělám příště.
Btw, rozhodla jsem se, že jelikož ty horory tak miluju, tak všechny tyhle filmové recenze budou čistě o hororech. Já vím, teď jste se plácli po čele a říkáte si:




Ale když já si prostě nemůžu pomoct a teoreticky ani nesleduju nic jiného, než jsou horory xD

No dobře, takže už by jsme i mohli začít, ne? xD

VAROVÁNÍ: Článek obsahuje spoilery k filmu (ty jsem vyznačila červenou, aby jste věděli, čemu se máte vyhnout, když nechcete vědět nic dopředu xD)! (Samozřejmě...)

Takže. Už ze začátku se mi film moc líbil, zejména atmosféra byla skvělá. Když si Ellison pouštěl pásky, které našel v novém domě, kam se s rodinou přestěhoval, měla jsem velké očekávání. Když jsem poprvé uviděla démona, kolem kterého se to vlastně celé točí a který se jmenuje Bughuul (nebo tak nějak xD), celkem mě ten jeho ksicht vyděsil xD Však se na něj podívejte! O.O


Kdyby jsem tohle uviděla v noci u mé postele, dosrala bych se xD Ehm i když... to samé platí i o Pennywisovi! xD

Takže co bych dále řekla? Třeba konec filmu. Když náměstek šerifa řekl Ellisonovi něco ve stylu, že Bughuul jde jakoby po nich, to mě dost překvapilo. I když to bylo celkem logické, když se na začátku filmu přestěhovali do domu, kde se stala vražda.

No a úplný konec mě dorazil. Ten vám znova říkat nebudu, když chcete, koukněte se na tenhle skvělý film. Rozhodně ho doporučuji.
Mé hodnocení:
10/10

A teď si ukážeme nějaké scény z filmu (nevím, jestli se to dá považovat za spoiler, ale když nechcete, tak se prostě nedívejte xD)


Tohle je Ellison na začátku filmu, když se dívá myslím že na první pásku


Jedna z nejvíc creepy scén z filmu


Všechny děti, kterým Bughuul vzal duši


Okay, takže tady bych to asi ukončila. Doufám, že se vám článek líbil (Lucy, tebe asi veľmi nie bcs spoilery xD) a budu ofc ráda za každé + i komentář!

See You Later
Sia LaVey

Komentáře

Butterfly340VIP(Imagination☆)

Sinistera jsem viděla už před nějakými dvěma lety a teď uvažuju, že se na něj podívám znovusmajl
Jednička je úplně top, dvojka sice o něco horší, ale pořád fajnsmajl

Butterfly340To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Sia23VIP(Teorie velkého třesku)

Butterfly340: To máš úplně stejně jak já smajl Zrovna jsem při psaní přemýšlela, že si ho asi jdu pustit znovu smajl A ve dvojce mi je trochu líto, že tam už nebyl Ellison, bez něj to už nebylo tak úplně ono smajl

Sia23To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.