Celebrity Look Challenge
Hra - Celebrity Look Challenge
Video se načítá
Fireboy and Watergirl 5
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Troll Tale
Hra - Troll Tale
Video se načítá
Ellie's Fashion Startup
Hra - Ellie's Fashion Startup
Video se načítá
Art Pad
Hra - Art Pad
Video se načítá
 

Laylin blog

Všechno nejlepší, hodně štěstí a zdraví

Myslím, že bychom měli brát přání k narozeninám trochu víc vážně. (Neházím všechny do jednoho pytle, někdo si toho může vážit až moc.) Ale já to brala, že to říkají jen tak ze slušnosti. Teď v pátek jsem měla oslavu mých narozenin (no jo, zase o rok starší). Bylo to super, zahráli jsme si famfrpál (kdyby někdo nevěděl, ano, jsem potterhead) atd. Ale to odbočuji, je to jen záminka, abych se mohla na co vymlouvat.


V pondělí a úterý jsme jeli se třídou na třídní výlet. No, žádná sláva, žádné topení a postel s polorozpadlou madrací, ale aspoň tam nepromoklo, protože celé dopoledne v pondělí pršelo, ale to zase odbočuji, měla bych s tím přestat. Byl slunovrat, takže jsme pálili papírky s věcmi, kterých se chceme zbavit (jakože to bylo napsaný, nebyly tam v tom papírku hnusný ponožky, kterých jsme se chtěli zbavit, jen příklad, takže ticho).


A teď k tomu hlavnímu, ráno jsem se s mýma kamarádkama prošla po rose (prý to má léčivé účinky, nebo co), takže jsem si totálně zedřela nohy, měla jsem je totálně špinavý a asi jsem chytla nějaký klíště, hm stává se. No, šly jsme na snídani a pak šly petang a jak už to bývá hned nás to přestalo bavit a šly jsme hrát přehazku, tak jsme hrály a hrály, ten míč spadl někam hodně daleko, tak jsem pro něj šla, pomalu, hodně pomalu, jelikož se mi opravdu nechtělo běžet tak daleko. Tak jsem se začala vracet, zase pomalým krokem, ano, trasa nezměnila, pořád to byla ta stejná, ale najednou rup a můj kotník byl v **********. (Nemám šajna v čem, ale asi v ponožce.)


Tak jsme šli na pohotovost, tam jsme zjistili, že mám natažený vazy a tak. Takže mám ortézu a chodím o berlích, bezva.


TAKŽE BERTE VŠECHNO NEJLEPŠÍ A HALVNĚ HODNĚ ZDRAVÍ VÁŽNĚ!


Stejně se vsadím, že tohle nikoho nezajímalo, no co už.


Ou revoir!

Zase někdy!

Vaše Layla!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.