křečíci

Rada-1

Dělej co tě baví,je jedno co bude pak.

Youtube

O youtube jsem kdysi mluvila dnes je ale vše jinak na kanal LPS Eli a Any už nanatáčím a muj kanal ela monsterhigh je přejmenovan a změněn na 3kaktus3.

Oblovky

Oblovky možná jste to někde slyšeli já ano dvě mám doma jsou to šneci ale afričtí múžete je mít v akváriu ze začátku jsou malí ale vyrostou mnohem víc mež normální šneci v dospělosti je jejich ulita velká az 10 cm ale jsou to dobrí kamarádi

Violetta

Takže tohle je článek o Violettě mam moc rada Violettu a proto  sem se rozhodla oní napsatje to vlasně dívka co pořát cestuje anemá žádné kamarádi no vím že tenhle článek je krátký ale ja nemam moc času 

LPS-příběh psa Teodora a feny Terky 3.díl KONEC

Fida už to přešlo ale Zoe a Terku ne dnes jim měl Teodor říct jeslti Terka nebo Zoe Teodor jim řekl že víc má rád Terku, Terka byla moc štastná a oznámila mu že za týden letí do řecka a on sní.

LPS-příběh psa Teodora a feny Terky 2.díl

Fida mrzelo že Terka ho nemá ráda ale po pár dnech ho to přešlo za to jak poprvé Zoe potkala Terku hned jí řekla at se od Teodory drží dál no ale Terka nechtěla a tak začal boj mezi Zoe a Terkou furt se hádali a řekli Teodorovi at' se rozhodne kterou má rad víc.

LPS-příběh psa Teodora a feny Terky 1.díl

Terka byla ve městě nová nevěděla kde je co tak se zeptala Fida,Fidovi připadala Terka hezká tak ji hned všechno ukazova a když došli do kuchyně kde pracoval Teodor tak se do něj Terka hned zamilovala jenže Teodora měla také ráda Zoe a takhle to začalo.

Křeček Džungrský

Křeček Džungrský si moc rád hraje a je velmi  aktivní i ve dne  nejlépe se jim žije ve větší skupině ale jestli chcete jednoho tak je lepší holka ale i kluk muže být jsou moc přátelští narozdíl od křečka zlatého který je samotář jeho velikost je tak 6-10 cm  váží tak 30-50 g a jeho srst je velmi krátká. :)

Youtube

Ahoj uz sem zas tady a dnes jsem tu kvuli Youtube sleduji Hoggyho  Goga a tak dal ale sama mam dva kanyli jeden se menuje  LPS Eli a Any  a druhy Ela mosterhigh no a to je dnes vše byla bych rada kdybyste na moje kanali alespon mrkli prosim  ale nemusite tak čau

na začatek

Ahojj jmenuji se Eliška je my 10 let   jsem jedináček  a bydlím ve zlínském kraji v malém domku. Mam psa ,oblovku a křečka miluju křečki a hraju  The sims 3 hodně cestujeme takže moc článku mít nebudu:(   ale to snad nevadí  tak ahoj :)