Kočka a Já

Vyřazovačka seriálů - Vítězem se stává...

Ahoj kočky, v posledním kole to byl napínavý souboj (no, možná ani ne :-D) mezi Pretty little lairs a Dva a půl chlapa. Souboj byl těsný ale vítězem se stává.................................................................................................................................................................................................................... Bubny prosím ......................................................................................................................................................................................................................... PRETTY LITTLE LAIRS!!!! Takže si o nich něco řekneme ( nebojte, žádné spoilery :-D ).


Seriál se odehrává v městečku Rosewood v Pensylvánii, kde sleduje život čtyř dívek Arii Montgomery, Hanny Marin, Emily Fields a Spencer Hastings. Jejich život se mění po zmizení vedoucí členky jejich party Alison DiLaurentis. O rok později se kamarády znovu setkávají a začínají dostávat zprávy od "A", která vyhrožuje, že odhalí jejich největší tajemství, o kterých si myslely, že ví pouze Alison. Nejdříve si myslí, že "A" je Alison, ale poté co policie nalezne její tělo, si uvědomí, že někdo jiný plánuje zničit jejich život.


 Tohle je Alison --->                           


Herci: 

Toto jsou hlavní herečky seriálu :-) -->

Troian Bellisario aka Spencer Hastings (30 let)

Lucy Hale aka Aria Montgomery (27 let)

Ashley Benson aka Hanna Marin (26 let)

Shay Mitchell aka Emily Fields (29 let)


  

                                                             Tady je všechny máte :-D


Otátky

Žánr?: Něco mezi hororem a detektivkou(víc detektivka)

Kde je zkouknou online?: Já se na tenhle seriál dívala na Zkoukni.to, některé díly byly v češtině některé s titulkamy. Ale asi se najdou lepší stránky kde se koukat online

Jaká je tvá oblíbená postava?: Rozhodně Aria, potom asi Spencer :-)

Oblíbená série?: No, protože jsem to nedokoukala tak neznám všechny, ale asi 1. :-D

Chtěla by jsi být hlavní hrdinkou seriálu?: Rozhodně ne, já bych se zhroutila už po druhé esemesce od A :-D



Osobní hodnocení: 

Já osobě jsem seriál dokoukala do půlky 3. série, potom to na mě začalo být moc strašidelné :'-D 
Seriál ale jako takový nebyl vůbec špatný, dokázal mě vtáhnout do děje bohužel, jak jsem už říkala, jsem velkej srab a totálně jsem to nedávala :-D  ( poznámka pro takové sraby jako jsem já.... NEKOUKEJ TE SE NA TO! :-D)

No nic dávám ♥♥♥ z pěti :-)



Tak, tohle by bylo vše pro tento článek. Snad se vám líbil jak článek tak vyřazovačka :-) Budu ráda za každé + i koment. Uvidíme se u dalšího článku ( třeba i vyřazovačky ;-) ),

Pac a pusu Vaše Eba :-*




Zdroj: Wikipedie-prolhané krásky

Komentáře

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Seriál je fajn, moc ráda ho sleduji, herečky jsou mi sympatické. Ovšem knížka je stejně jako ve většině jiných případů mnohem lepší. Četla jsem všechny díly (je jich 16) a v seriálu jsem se dostala na začátek 3. série. Mohu tedy porovnávat... v knize jsou některé věci jinak, třeba Mona zemřela, potom zemřel i Toby, Jenna a mnoho dalších lidí (pořád někdo umíral) a A byl/a jenom jeden (nebudu prozrazovat). Také některé vztahy byly jinak, Caleb v knize nebyl... atd. bylo by toho víc. Nejvíce mě ale štvaly hlavní postavy, v knize byla Emily popsaná jako zrzka, ve filmu je tmavá a má tmavě hnědé vlasy. Spencer měla být zase blondýna stejně jako její sestra Melissa. Nikdy jsem si na to nemohla zvyknout.

Ale hlavně, kniha je hrozně dlouhá a je to pořád to samé, seznámení s dějem, myslení si, že víme, kdo je A a na závěr zjištění, že ten někdo A není. A pak další díl. Jenom 15. a 16. díl byly fajn, protože tam už se záhada vyřešila.

A v seriálu to samé, tvůrci ho pořád natahují, aby nemusel skončit, protože jim vydělává peníze. Přitom 1. díl knihy byl v 1. dílu 1. série seriálu, to by musel mít seriál dohromady pouze 16. dílů! A čím více to natahují, tím horší kvalitu seriál má a postupně začíná být o ničem a dějí se tam věci, které s knihou nemají nic společného, třeba samé vztahy, problémy jiných postav než 4, vlastně 5-ti hlavních...

SagkaTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.