Miss Loyalty Rainbow Dash
Hra - Miss Loyalty Rainbow Dash
Video se načítá
Music Festival Clawdeen Wolf
Hra - Music Festival Clawdeen Wolf
Video se načítá
Papa's Burgeria
Hra - Papa's Burgeria
Video se načítá
Sue malá čarodějka
Hra - Sue malá čarodějka
Video se načítá
 

kluci :-* :D

Co na nás kluci milujou :-*


Tentokrát nepůjde jen o krásu ženského těla. Kluci na nás milují věci, které by tě možná ani nenapadly. Víme, které to jsou!



Nejde o to, být prostě jen sexy kost. Holka jeho snů je kombinací několika "ingrediencí". My ti přinášíme neuvěřitelných 25 věcí, které kluci na nás holkách milují, ať se děje, co se děje! Kterými z nich disponuješ ty?



Tvé oči



Když se kluk zadívá dívce do očí, vidí víc než jen jejich krásnou barvu. Ať je jakákoliv. Vidí tebe. Vidí ti do duše. Ženské oči jsou něžné, citlivé a prostřednictvím nich jsme tak zranitelné! I proto jsou pro kluka doslova zrcadlem do ženské duše.



Smysl pro humor



Dívka, se kterou je zábava, je pro kluka doslova snem! Společný smích, smysl pro humor, to je to, co kluci u partnerky hledají.


Prsa



Ano, je to tak. Kluci jsou do nich blázni. Nejde však o jejich velikost, ani tvar. Stačí jim prostě jen fakt, že je máme. Jsou příjemné, měkké, krásné... Proto se na ně nedokážou vynadívat. Nemluvě o tom, že ho podvědomě spojují s láskou ke své matce...









Zdravá nezávislost



Kluk touží po tom svou dívku ochraňovat, být jí oporou. Ale někdy jsou situace, kdy i kluk potřebuje, aby byla dívka silná. Aby byla oporou jemu. Aby se dokázala v případě nouze zařídit a zvládnout i náročnější úkoly. A většina nás dokáže být velmi silná, když chce. Proto tvá zdravá nezávislost kluků rajcuje.



Něžná jamka u krku



Zní to možná zvláštně, ale toto místo kluci zbožňují! Stejně jako klíční kosti, které vytvářejí na ženském hrudníku nádhernou linii. Vrcholem je něžný dolíček, kterého se neumí nabažit.



Schopnost přizpůsobit se



Kluci nemají takovou schopnost přizpůsobit se, jako my holky. Je to biologicky předurčené. Žena dokáže během mateřství změnit své priority a instinkty jí radí stát se matkou, manželkou a oporou celé rodině. Nemluvě o tom, jak se dokáže věnovat dětem, manželovi a ještě se starat o domácnost. Svůj obdiv v tomto ohledu muži ženám nevyjadřují dostatečně často, ale právě pro tuto vlastnost nás milují...

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.