Kiwča :D

Vánoční dekorace DIY

Čahojda Ňafíci♥

Tak jo :) Tipy na dárky už nějaké máme- myslím, že docela dost a navíc můžete darovat i dekoraci :) Potom udělám článek, co jsem komu koupila z dárky, pro inspiraci :) No a konečně se koukneme na ty dekorace. Jo a nebude to jen DIY :)

Jdeme na to

Betlémy

Máte doma nějaké LEGO, zvířata od Schleich nebo třeba playmobil? 

Potřebujete: Nesmývatelné fixy, nějaké postavičky atd., dřevěnou kolébku (můžete si ji i vyrobit)......

Postup: Postavičky nabarvěte (proto se hodí více barev) a rozestavte kolem Ježíška v kolébce. Nezapomeňte, že v Betlémě jsou 3 králové (jeden černej :D), Josef, Marie, Anděl........ A kometa :) Postavičky můžete i vyrobit ze dřeva, nebo o to někoho poprosit :) 

Dále můžete Betlémy vystřihnout- předkreslit, nebo si koupit šablony a nebo jich spoustu krásných prodávají

Perníček

Snad všichni máme vůni perníčků spojenou právě s vánoční atmosférou. Z medového těsta, co božsky voní, můžeš nejenom upéct adventní kalendář, ale i ozdoby na stromeček, adventní věnec, nebo chaloupku, která bude ozdobou obývacího pokoje. A když do ní ještě nainstaluješ svíčku na baterku, dojem bude doslova impozantní.

K výrobě této vánoční dekorace vám stačí žárovky a barvičky na sklo. Roztomilé, že?

Úplně jednoduchý a velice efektní (a voňavý!) svícen si můžete vyrobit ze skořice.

Hej, ale tohle je úžasný nápad na prostírání :o

Pro trochu zručnější lidi :D A trpělivý :D


Další krásný nápad na prostírání

Tak pokud chcete netradiční stromeček... Nebo alespoň ozdoba do pokojíčku :)

No a tohle je krásná dekorace do pokoje či do obýváku- teda pokud už nemáte někde krb :) Ale někam kde ho nemáte je to krásné :))

Jak vylepšit ozdobičku?

Pokud máte psy, alespoň trochu flegmatiky a nevadilo by jim to :D Krásný tip na Vánoční focení s pejskem! :D

Adventní věnec

No takže :D Stačí polystyrenový věnec. Do něj zapíchejte větvičky z jehličnanu a na to dejte svícny a svíčky :) Potom se to může ozdobit skořicí, sušené pomeranče, malé Vánoční kouličky, hřebíček, badyán a tak dále :) 


A jak na tento stromeček? Udělejte si kornout z papíru a pomocí provázku a lepidla ho omotejte (s mezerami) kolem kornoutu. Potom můžete přidat hvězdičky a kouličky,..... :) 


No a ode mně je to pro dnešek vše :) Dole ještě budete mít nějaké (dvě :D) dekorace nebo fotonávody- takže vysvětlování a komentování není třeba- všechno je to úžasné! 

Jo a na kreslení Ňafíků jsem nezapomněla (možná to jen nakonec budu dělat i ručně a ne na PC :D) ale nemám na to moc času, ale až se nějaká možnost naskytne vrhnu se na to! 

Zatím papa Ňafíci♥


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.