Kiwča :D

School tag- Zítra na popravu :P

Ahojda Ňafíci♥

Ne, já na tu přezdívku nezapomenu :D Ještě nevím, jak tento článek pojmenuji :D Nejspíše to bude něco jako-  "Zítra jdu na popravu!" nebo něco takového :D #MensiClickbait :D No každopádně to bude něco na způsob School tagu :) Nápad jsem trochu "pochytila" na jiném blogu jménem.... Nevím :D Ne já fakt netuším na jakém to bylo! Každopádně holčina (nebo pedofilní chlapekem inspirovat :) 

Bude to takové... Info o škole? Řekněme :) Kolik nás je ve třídě, v jakém jsme patře,............ Já vím, že tohle nikoho nezajímá, a že já nikoho nezajímám, ale mě je to fuk :P :) Začneme!:


Do jaké třídy budeš chodit? Něco o ní? 

7.A- Výběrová třída s rozšířenou výukou matematiky a přírodních věd :P Fuj matika :D Ani nevím proč jsem tam šla.... Pravděpodobně proto, že bych i tak nebyla se svýma kamarádkama navíc tam mám teď druhou BFF.... A taky jezdíme častěji na výlety :) Dříve jsem byla C tzn. že miluju vybíjenou :D Ano to s tím souvisí, zeptejte se promáčkliny v tabuli, nebo učitelky, která nám na konci školních roků nosila náruče zabavených míčků, nebo toho rozbitého hrnku :D Ale zase na nás kladou vyšší nároky... A to třeba i v češtině z které jsme přijímačky nedělali...... Prej "Jste výběrová třída, jste chytřejší, takže se prostě naučíte, co to je přívlastek!"- Dobře to jsem asi věděla měla jsem 1 z ČJ (Já vím můj pravopis na to nevypadá :D Ale věřte mi, že jsem to neměla zadarmo :D Ani trojku od naší učitelky na češtinu nedostanete zadarmo :D), ale teď po prázdninách si vzpomenu jen na další název a to "podmět".... Není to.....? No já radši nebudu psát jestli to není to a tohle, nechci se tu ztrapnit :D


Kolik je vás ve třídě?

Ve třídě nás je... 28? Bylo nás 29, ale jedna holka se vrátila na svou bývalou školu asi po 3 měsících :/ Možná ještě letos, někdo noví přijde, ale nic se nám neřeklo tak nevím :) 


Už víš jaký budete mít rozvrh? 

Zatím ještě ne.....U nás můžete mít maximálně 8 hodin... To je do 15:25, což je čupr, protože mě začíná trénink nejdřív v 17:00 takže bych to vcelku stíhala... Minulý rok jsme měli každý den 6 hodin a v úterý 8. 


Na, co se těšíš nejvíce?

Každý říká, že na kamarády... Na kamarády jo, ale my ve třídě nemáme moc dobrej kolektiv :/ Na kamarády z vedlejší třídy, včetně mojí BFF č.1, se kterou jsem se za prázdniny párkrát vyděla. Pak se těším na BFF č.2, se kterou chodím do třídy a celé prázdniny jsem ji neviděla. A pak na naší celou Lenochodí partu (dlouhé vyprávění :D). Jo a taky na ČaSP- Člověk a svět práce, což budeme mít letos vaření♥


Čeho chceš tento rok dosáhnout?

Chci se naučit učit. Budu mít, vlastní pokoj=klid takže by to teoreticky šlo. Ovšem prakticky netuším. Já se prostě neumím učit! V pátek si řeknu- Tak ok v pondělí test, minimálně v neděli večer si to alespoň přečteš! V pondělí ráno si to přečtu před testem! :/ A já se potřebuju naučit učit! Musím mít dobré známk, protože chci na školu, kde musíš mít 1 a 2 :/ 


Co chceš dělat po základce?

Po základce chci na gympl. Máme 2, takže budu dělat přijímačky na oba. Ale vím na který chci nejvíc :) Je blíž k naší základce a to není jediný důvod :) No a pak chci jít na zdrávku-obor fyzioterapie. Pak si udělám se psem kurzy na canisterapii a následovně budu dělat rehabilitace a hlavně tu canisterapii. A kdyby to nevyšlo můžu pořád udělat kurzy na tu hyporehabilitaci na koni :) 


Už máš věci do školy? Jaké?

Penál, aktovka staré. Fixy, pastelky, sešity (většinu z nich) a gumy atd. jsem si koupila. Musím dokoupit kružítko a věci na geometrii. A věci na VV. 


Tak to je pro dnešek, asi vše :) Pardon, že není moc obrázků, a není toho moc, ale bohužel, na víc nemám čas :) 

Zatím papa, ňafíci♥

Komentáře

AENK223Love1D(Bradavice)

Skvělý článek! Já až dochodím celou pátou třídu (s mými strašnými spolužáky...) tak se pokusím udělat přijímačky na gympl. Jinak jsi boží! smajl

AENK223Love1DTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.