Kiwča :D

Představa vs. realita-Podzim

Čahojda Ňafíci!

Ať už si to přiznáte nebo ne, zítra je poslední letní den, a jako léto to už ani nevypadá... Myslím, že tyto představy už starší deseti let nemají :) I tak je sem napíšu, protože takovíto podzim si každý v duchu přeje :)

No a proto teď (pokud na to nezapomenu :D), budu psát články červeným, oranžovým, nebo zeleným možná i hnědým písmem, aby to mělo správnou atmošku :) A od,.... Řekněme půlku listopadu, nejdéle od začátku prosince- budu psát modrou nebo touhle Modrou a možná ještě i tou tmavší červenou a tmavě zelenou, jakože chápete.... Vánoční barvy :) No a pak na jaro a léto se dohodneme to je ještě čas :) Tak, ale u to nebudu okecávat a jdeme na to! 

Jo a ještě něco: Nechci na nic ani na nikoho narážet a ani nikoho urážet, tak to berte na vědomí!

Představa

Jen, tak si ráno jdete bezstarostně do školy... A zpříjemní vám to spousty barevných lístků. A tak se v nich "možná někdy" vyválíte :D A do školy se díky tomu, netěšíte už vůbec. Jen na tu cestu zpět! 


Realita

Jdete do školy a.... Už zase prší!!!!! Úplně úžo :/ Docela se těším do školy. Tam alespoň (většinou) neprší. No..... Netěším se až půjdu zpátky....... A navíc je tma, jak v pytli! Nic nevidím!!!!!! Nesnáším podzim!!!! 


Představa

Musím do školy nasbírat listy... Co z nich asi budeme vyrábět? Můžu vzít všechny? Všechny jsou úplně úžasný! Jak si z nich mám vybrat!? A co takhle si jich pár nasbírat domů a vyrobit si nějaké ozdoby doma! Super nápad! (A tak odcházíte s plnými igelitkami listů)


Realita

Na co máme mít zase do školy nějaký listy? Nejsme malí, aby jsme dělali zase nějaký podzimní věnečky... A jaký listy mám vzít?! Jsou všechny shnilý a promočený!! No to snad.... Vezmu tyhle tři, co byli ve spod....


Představa

Jó podzim! Blíží se Vánoce!!! Jak já ráda, dávám dárky... Samozřejmě je i radši dostávám :D


Realita

Už zase Vánoce?! Počkat co? To musej mít všichni na podzim narozky a svátky?! A kde mám jako pak vzít na dárky na Vánoce? 


Představa

Podzim? Jé to je super! Bude Haloween! Domluvíme se, že na vesnici se letos bude slavit! A uděláme si s kámoškama přespávačku! Musím to honem naplánovat a nakoupit Haloweenské sladkosti....


Realita

Mami, vážně? Halloweenská párty? S mejma kámoškama? Já? Mami! Vždyť to nikdo neslaví! Ne! Je to Americkej svátek! Dušičky ti nestačí?!

Představa

23.9. 23:59- 1,2,...... 41,42,43,....57,58,59- Šťastný nový podzim!!!!!


Realita

23.9. 0:00-Už zase podzim! To bude zase zima! Achjó! :(  Jdu si najít teplý oblečení...



No a to je pro dnešek vše... Snad neva, že to bylo trochu kratší.... A další článek vyjde taaaak... V pondělí? Asi... Takže zatím 

Papa Ňafíci! 

P.S. BONUS! Podzimní fotky! 


Komentáře

Clawdeen77VIP(ANIME!)

Ty fotky jsou nádherné! Kéž bych takhle jednou uměla fotit...
Ale to jsem odběhla od obsahu. Jo, je super, skvěle vše vystihuje, zasloužíš si plusko. smajl

Clawdeen77To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.